MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 14:28

Băiețelul Elenei Gheorghe a început clasa 0. „Nicholas nu mai e Piticholas”

Distribuie

Băiețelul cântăreței Elena Gheorghe a început clasa 0. Vedeta și soțul ei i-au fost alături puștiului în prima lui zi din acest an școlar.

Elena Gheorghe și soțul ei și-au dus fiul la școală în prima zi din noul an școlar. Nicholas este clasa zero. Artista a transmis un mesaj emoționant la început de an școlar atât pentru băiețelul ei, cât și pentru ceilalți elevi care s-au reîntors pe băncile școlii.


„Prima zi de școală, prima dată când sună clopoțelul pentru Nicholas… Atâta emoție si bucurie pentru familia noastră?. Nicholas nu mai e Piticholas, deja a trecut în clasa 0?. Succes tuturor celor care au început gradinița, școala, liceul, facultatea!”, a spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe este una dintre artistele în vogă de pe scena muzicală din România. În plan personal, Elena Gheorghe are o fetiță, Amelie, care a venit pe lume în luna iulie a anului trecut. Elena Gheorghe mai are un băiețel, Nicholas, din mariajul cu Cornel Ene.

Anul școlar începe luni, 10 septembrie 2018, şi se va termina vineri, 14 iunie 2019, având o durată de 34 de săptămâni.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Citește mai multe despre an scolar, Anul școlar și prima zi de scoala pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii