Mergi direct la conținut »
Băiețelul Elenei Gheorghe a început clasa 0. "Nicholas nu mai e Piticholas"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Băiețelul Elenei Gheorghe a început clasa 0. "Nicholas nu mai e Piticholas"

Băiețelul Elenei Gheorghe a început clasa 0. „Nicholas nu mai e Piticholas”

Băiețelul cântăreței Elena Gheorghe a început clasa 0. Vedeta și soțul ei i-au fost alături puștiului în prima lui zi din acest an școlar.

De Dana Aramă,

Elena Gheorghe și soțul ei și-au dus fiul la școală în prima zi din noul an școlar. Nicholas este clasa zero. Artista a transmis un mesaj emoționant la început de an școlar atât pentru băiețelul ei, cât și pentru ceilalți elevi care s-au reîntors pe băncile școlii.


„Prima zi de școală, prima dată când sună clopoțelul pentru Nicholas… Atâta emoție si bucurie pentru familia noastră?. Nicholas nu mai e Piticholas, deja a trecut în clasa 0?. Succes tuturor celor care au început gradinița, școala, liceul, facultatea!”, a spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe este una dintre artistele în vogă de pe scena muzicală din România. În plan personal, Elena Gheorghe are o fetiță, Amelie, care a venit pe lume în luna iulie a anului trecut. Elena Gheorghe mai are un băiețel, Nicholas, din mariajul cu Cornel Ene.

Anul școlar începe luni, 10 septembrie 2018, şi se va termina vineri, 14 iunie 2019, având o durată de 34 de săptămâni.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Close
Închide
  Close