MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2017 23:27

Strategie cu rezultate garantate! Elena Gheorghe a dezvăluit cum l-a apropiat pe fiul ei, de surioara nenăscută

Distribuie

În momentul în care un al doilea copil urmează să vină într-o familie, părinții nu știu ce povești să inventeze și cum să-l facă pe fratele cel mare să-l accepte mai bine pe cel mic. Spre norocul ei, Elena Gheorghe a știut imediat cum să-l apropie pe fiul ei de surioara nenăscută și a povestit tot în UNICA.

Elena Gheorghe mai are o lună până o va aduce acasă pe fiica ei, însă Nicholas, fiul ei, nu mai poate de nerăbdare și o întreabă zilnic pe cântăreață când se va naște bebelușul. Tot acest entuziasm se datorează modului frumos în care artista i-a făcut cunoștință cu surioara lui. Cântăreața a povestit într-un interviu pentru revista Unica, că a profitat de sărbătorile de iarnă pentru a-i da marea veste lui Nicholas. „I-am creat o atmosferă foarte plăcută în jurul acestui subiect, încă de când i-am scris scrisoarea lui Moș Crăciun. Fiecare și-a dorit câte ceva, iar mami și tati și-au dorit un bebeluș. Când au venit cadourile, fiecare a primit ce și-a dorit sub brad, dar Moș Crăciun a lăsat și o scrisoare în care spunea că va livra cadoul nostru în vară, că nu știe dacă să trimită o fată sau băiat”, a spus Elena Gheorghe în numărul de iulie al revistei UNICA, deja existent la toate punctele de difuzare a presei.


Reţeta educaţiei! Cum a ajuns Teo Trandafir să aibă o relaţie impresionantă cu fiica adoptată 


Nu la fel de norocoasă a fost Alina Pușcaș, care și-a fi dorit să mărească familia cu încă un membru. Din păcate, ultima ei sarcină nu s-a terminat tocmai bine. Toată povestea o puteți citi AICI.

Elena Gheorghe l-a apropiat pe Nicholas de surioara lui

De cum a aflat că va avea un partener de joacă, fiul Elenei și a lui Cornel a și vrut să-l cunoască. „Nicolas și-a dorit foarte mult să vadă bebelușul la ecograf, sau pe „televizor” cum zice el. Era foarte curios, a pus o mulțime de întrebări cum o să fie, o săptămână vorbește numai despre asta și, când am ajuns la control, bebele nu au vrut să se arate. Nicholas a început să-l roage: hai, te rog eu frumos, vreau să știu și eu dacă ești fetiță sau băiat, să știu ce să-ți cumpăr când o să te naști. Nicholas își așteaptă surioara înnebunit”, a mai spus Elena, completând că spre marea ei mirare, Nicholas nu este deloc egoist, ci vrea să împartă lucruri cu bebelușul. „Îi vorbește bebelușului din burtică, iar când mergem la cumpărături mă întreabă dacă lui nu-i luam nimic”.

Citește continuarea interviul integral în revista Unica sau pe www.unica.ro.

Citește mai multe despre unica pe Libertatea.

Comentarii