Mergi direct la conținut »
"Bebelușa" Oana, operată de urgență. Ce a pățit vedeta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > "Bebelușa" Oana, operată de urgență. Ce a pățit vedeta

„Bebelușa” Oana, operată de urgență. Ce a pățit vedeta

Oana Ioniță, cea cunoscută telespectatorilor din țara noastră drept "bebelușa" Oana, a ajuns la spital. problemele de sănătate i-au dat de furcă.

De Dana Aramă,

Oana Ioniță, care într-un interviu a mărturisit, mai în glumă mai în serios, că a ajuns să fie angajată pe pile, a fost dansatoare la emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV.

„Bebelușa” Oana, care este mămică, a ajuns de urgență la spital, acolo unde a fost operată imediat.

 „Am ieșit din operație, sunt fericită că am reușit să o fac printre multele ore de la sală. Am avut parte de o îngrijire deosebita din partea personalului medical de la Spitalul Cantacuzino, mulțumesc frumos doctorilor care fac minuni și sunt atât de dedicați în meseria lor și personalului medical!
 De săptămâna viitoare mă întorc pă sală cu forțe proaspete și fără hernia ombilicală și fără diastazisul de drept abdominal de care voiam să scap de mult timp.
 Acum am parte de o mică vacanță, nu la Miami, ci la spital, dar 3 zile de odihnă binemeritată nu contează unde sunt dacă ai familia lângă ține și un pat pufos! :)”, a explicat Oana Ioniță.


Citește și: Premieră în chirurgia cardiovasculară la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. O nouă șansă la viață pentru pacienții care au trăit cu suferință și spaimă / VIDEO


 

Close
Închide
  Close