Mergi direct la conținut »
Betty Salam a primit de la judecători permisiunea să se căsătorească. Fiica minoră a manelistului se mărită în vară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Betty Salam a primit de la judecători permisiunea să se căsătorească. Fiica minoră a manelistului se mărită în vară

Betty Salam a primit permisiunea să se căsătorească, de la judecătorii care au admis acțiunea formulată de fiica minoră a manelistului. 

„Admite actiunea. Autorizează casatoria minorei cu numitul Vişănescu Cătălin Georgian Cu drept de apel in 30 zile de la comunicare, cererea urmand a se depune la Judecatoria sector 3 București”, este decizia luată de judecători în ședința din data de 1 martie 2018.

Betty Salam, fiica celebrului manelist Florin Salam, a stabilit data când se va căsători cu iubitul ei, Cătălin Vișănescu.

„Facem cununia în august, pe 25, iar nunta în 2019. Ne-am gândit să facem pentru cununie o petrecere mai restrânsă”, a mărturisit Betty Salam.

„Ne-am certat puțin înainte să mă ceară. Noi ne certăm atunci când vedem prea mult bine. Ne certăm degeaba”, a mai spus fiica manelistului Florin salam.

Betty Salam a explicat și cum își dorește să fie rochia de mireasă pe care o va purta.

„O să am o singură rochie. Vreau să fie simplă, puțin mai deosebită, să mă reprezinte pe mine. Nu de prințesă, în niciun caz. De sirenă. Vreau un voal foarte lung”, a afirmat ea.

„Tata a zis că trebuie să vadă dacă o să fie liber. Va cânta, vrea nu vrea… Când a aflat de cerere, ne-a urat tot binele din lume și să ne iubim mult”, a mai spus Betty Salam.


Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul, dar acum se află în pragul unei decizii importante. Sfătuită să-și ierte soțul infidel!

Close
Închide
  Close