Mergi direct la conținut »
Bianca Brad, mesaj la început de 2019. "Viața nu este doar lapte cu miere"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Brad, mesaj la început de 2019. "Viața nu este doar lapte cu miere"

Bianca Brad, mesaj la început de 2019. „Viața nu este doar lapte cu miere”

Actrița Bianca Brad le-a mulțumit admiratorilor ei care s-au gândit la ea și i-au transmis urări de Anul Nou. la rândul ei, vedeta le-a transmis și ea un mesaj.

De Dana Aramă,

„Vă îmbrățișez inimile cu recunoștință și vă doresc să aveți parte de un an magic, în care iubirea, lumina, binele și frumosul să triumfe asupra urii, întunericului, răului și a urâtului!

Viața nu este doar lapte cu miere, dar poți trece cu bine prin și peste toate încercările, dacă ai Credință și răbdare!
Oricât de greu v-ar fi, nu vă pierdeți speranța, mergeți cu Dumnezeu în suflet și în gânduri, înainte, pas cu pas, ceas după ceas, zi după zi, și observați cum se arată treptat, în toată amploarea, lucrarea Sa…

Șugubăț spus: având credință și răbdare, chiar de e plină de moloz, viața poate fi și roz… ??

Și fiți recunoscători! Pacea sufletească se naște în credință și recunoștință… Doamne ajută, tuturor! La Mulți Ani! ???”, a spus Bianca Brad.

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. Vedeta a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca, pe care îl iubește enorm. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!

 

Close
Închide
  Close