MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 17:46

Bianca Brad și-a aniversat fiul. „Vom fi cei mai înfricoșători protectori”

Distribuie

Actrița Bianca Brad și-a aniversat fiul. Luca a împlinit 13 ani.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca, pe care îl iubește enorm. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

Zilele acestea, Bianca Brad și-a aniversat fiul. Luca a împlinit 13 ani.

Actrița i-a făcut urări publice băiatului ei.

„Puiul mamei drag, te-ai făcut băiat mare…?

Nu știu când au trecut 13 ani!!! De când te-am ținut prima oară în brațe, fermecată de trăsăturile tale fine – parcă desenate cu penița, și sorbindu-te din priviri, cu nemărginită bucurie și profundă recunoștință pentru minunea primită în dar…?

Să fii sănătos, iubit, luminos, vesel, fericit, protejat, binecuvântat și să fii o binecuvântare pentru alții cu bunătatea și generozitatea ta! Să-ți fie bine, în viață, în gânduri și în suflet!…?
Ah, pui…dragostea mea pentru tine este mai mare decât poate cuprinde inima mea și mai mare decât pot exprima cuvintele mele, ce simt pentru tine și ce îți doresc…?

Cel mai important este să știi și să nu uiți niciodată că noi, părinții tăi, vom fi mereu alături de tine – în vremurile bune, dar mai ales în cele rele.
Vom fi mereu cei mai mari fani ai tăi, cei mai înfricoșători protectori și sursa ta nesfârșită de putere. ??

Vă mulțumesc, lui Dumnezeu și ție, că ești raza de soare din viața mea și, împreună cu Dumnezeu,…sursa mea nesfârșită de putere…?

La Mulți Binecuvântați Ani, dragul meu fiu!???

Cu infinită dragoste, mama…”, a menționat Bianca Brad în mediul online.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA. Polițiștii locali de la Sectorul 4 sunt puși de șefi să escorteze camioanele firmelor preferate, ca să nu achite taxe


 

Citește mai multe despre bianca brad, ani, Aniversare, Mesaj, urari, varsta și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii