Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu a explodat: "Psihic nu știu dacă o mai duc mult!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu a explodat: "Psihic nu știu dacă o mai duc mult!"

Bianca Drăgușanu a explodat: „Psihic nu știu dacă o mai duc mult!”

Bianca Drăgușanu nu mai îndurăcondițiile grele de la "Asia Express". Ea s-a văitat că este la limita răbdării, iar momentul în care s-a plâns poate fi văzut la episodul din această seară.

Misiunile prin care au trecut până în acest moment le-au testat limitele la maximum, iar imprevizibilul cursei i-a făcut pe mulți dintre concurenți să clacheze. Fără transport asigurat, cazare și mâncare, cu doar un dolar pe zi, vedetele încep să conștientizeze că situațiile extreme nu se vor opri curând în Asia Express.

„În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Câștigătorii merg cu trenul

Cursa care poate fi văzută în seara asta va începe în gara din Kandy, fosta capitală a Sri Lankăi. Startul cursei va depinde de bagajul de cunoștințe dobândit de cele opt echipe rămase în cursă, iar întrebările cheie puse de Gina Pistol nu vor fi decât un scurt test de cultură generală.

Miza este una imensă: opt bilete de tren pentru patru echipe care reușesc să fie cât mai aproape de răspunsul corect. Câștigătorii vor parcurge o parte din cursă cu trenul, iar asta le va oferi un avans substanțial în fața celorlalte echipe care vor fi nevoite să facă autostopul.

Presiunea este și mai mare, căci doar primele două echipe ajunse la punctul de control vor participa la proba Amuletei, ce pune în joc un avantaj important pentru a ajunge mai repede la imunitate.


VIDEO/ Patru tați au „născut” un proiect. Dan, Alex, Cezar și Daniel sunt 4DADS COOL

Close
Închide
  Close