Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi. A făcut totul public pe Instagram
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi. A făcut totul public pe Instagram

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi. A făcut totul public pe Instagram

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dacă ar fi să ținem cont de cea mai recentă postare a vedetei de pe contul de Instagram. Cei doi au fost filmaţi în timp ce stăteau la o masă, iar afaceristul i-a pus la un moment dat inelul  pe deget. Fanii nu și-au dat seama dacă este ceva oficial sau dacă este doar o glumă, dar fosta iubită a lui Victor Slav a lăsat loc de interpretări.

Bianca Drăguşanu a adăugat şi trei emoticoane  o inimioară, care înseamnă dragostea pe care i-o poartă iubitului, un inel  şi o biserică, semn că urmează o nuntă.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la Viva Party 2019 la brațul actualului ei iubit, Alex Bodi  Vedeta a făcut declarații despre relația lor pentru viva.ro. Bianca Drăgușanu a mărturisit că relația lor a fost pusă la încercare de multe ori.

„Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii… Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

 
 
Close
Închide