MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi. A făcut totul public pe Instagram

Distribuie

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dacă ar fi să ținem cont de cea mai recentă postare a vedetei de pe contul de Instagram. Cei doi au fost filmaţi în timp ce stăteau la o masă, iar afaceristul i-a pus la un moment dat inelul  pe deget. Fanii nu și-au dat seama dacă este ceva oficial sau dacă este doar o glumă, dar fosta iubită a lui Victor Slav a lăsat loc de interpretări.

Bianca Drăguşanu a adăugat şi trei emoticoane  o inimioară, care înseamnă dragostea pe care i-o poartă iubitului, un inel  şi o biserică, semn că urmează o nuntă.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la Viva Party 2019 la brațul actualului ei iubit, Alex Bodi  Vedeta a făcut declarații despre relația lor pentru viva.ro. Bianca Drăgușanu a mărturisit că relația lor a fost pusă la încercare de multe ori.

„Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii… Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

Citește mai multe despre alex bodi, Bianca Drăgușanu, cerere in casatorie, inel și iubit injunghiat pe Libertatea.

Comentarii