MENIU CAUTĂ
10 Feb. 2019 23:19

Bianca Drăgușanu, peripeții cu autostopul. „Nu te uiți așa, ca boul la mine”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente grele din prima ediție a emisiunii Asia Expres. Imediat ce a dat piept cu greutățile, vedeta s-a trântit pur și simplu pe jos, în plină șosea, și a refuzat să mai înainteze. Bianca Drăgușanu era revoltată că nimeni nu se oferea să o ajute, iar oamenii preferau să se oprească din drum și să se holbeze la ea.

Bianca și sora ei, Oana, au trecut cu bine de prima probă din prima ediție a emisiunii din acest sezon, dar s-au împotmolit la cea de-a doua încercare. Pentru următoarea destinație de pe hartă, fetele aveau nevoie de un mijloc de transport.

Foarte mulți bărbați opreau lângă cele două dar nu le ajutau cu nimic, așa că blondina a fost de-a dreptul revoltată, arată spynews.ro.

Dacă oprești lângă mine, măcar să mă ajuți, nu oprești și te uiți așa, ca boul la mine. Ori mă iei, ori oprești și arunci un covrig. Dacă vrei să te uiți la mine, te uiți pe Instagram, acolo unde se mai uită un milion de persoane” a răbufnit Bianca Drăgușanu.

Într-un final, cineva a acceptat să le ia pe Bianca Drăgușanu și pe sora ei într-o remorcă.


Citește și: EUROVISION 2019. Laura Bretan și-a adus din America rochia pentru semifinala Selecției Naționale. Nu iese pe scenă până nu se roagă!


 

Comentarii