Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Escapadă la Istanbul | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Escapadă la Istanbul | FOTO

Răsturnare de situație. După ce înainte de Crăciun și-au spus adio, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. N-au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt.

 

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. iată, însă, că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. cei doi s-au împăcat și au plecat într-o escapadă în Turcia, la Istanbul.

Pentru a-i demonstra vedetei ce mult i-a lipsit, Alex Bodi a dus-o într-o minivacanță la Istanbul. Potrivit spynews.ro, s-au cazat hotel de fițe, o cameră costând peste 5.000 de lei pe noapte.

Bianca Drăgușanu s-a pozat sexy în balconul camerei unde s-a cazat alături de Alex Bodi.

„Îți mulțumesc Doamne pentru viața mea perfectă #dragoste”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram, acolo unde a postat imaginea.

Fotografia a fost imediat aprecată chiar de iubitul ei, Alex Bodi.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Close
Închide
  Close