MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2018 15:30

Ce reacție a avut Tristan Tate când Bianca Drăgușanu l-a întrebat de fostele iubite. „Dacă după o noapte în club ele cred…”

Distribuie

Bianca Drăgușanu l-a luat la întrebări pe actualul ei iubit, Tristan Tate, în legătură cu viața lui amoroasă de dinainte de a o cunoaște pe ea.

După despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu are o relație cu Tristan Tate, un englez stabilit de câțiva ani în România.

Despre Tristan Tate s-a tot scris că ar fi un mare cuceritor. Pentru a pune capăt speculațiilor despre viața sentimentală a lui Tristan Tate, Bianca Drăgușanu l-a luat la întrebări pe acesta.

Vedeta și-a filmat iubitul în mașină și l-a întrebat direct despre fostele lui iubite, potrivit spynews.ro.

„Ziarele vorbesc despre fostele mele iubite. Lasă-mă să îți explic. Prima dată când am venit în România eram ca un copil. Mi-o t*****m cu toată lumea, cu orice fată frumoasă pe care o vedeam sau o cunoșteam.

Am avut relații serioase doar cu două fete, care nu erau persoane publice. Fetele astea care sună la televiziuni și declară că am avut planuri de căsătorie cu ele sunt complet nebune.

Dacă după o noapte de club ele cred că am avut o relație, se înșală. De când te-am cunoscut pe tine, gata cu c*****e!”, a afirmat Tristan Tate.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Citește mai multe despre tristan tate, declaratie și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii