MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre noul iubit. „E foarte deștept, nu m-am plictisit cu el. Mă văd mireasă din nou”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a decis să ofere amănunte despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu trăiește o nouă poveste de dragoste. Noul ei iubit este Tristan Tate, un englez cu bani, stabilit de câțiva ani în România.

Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D, unde a oferit amănunte despre noul eiu iubit, Tristan Tate.

„S-ar putea crede că am fost o femeie foarte curtată. Nu este așa! Sunt puțini acei bărbați care au îndrăznit vreodată să îmi scrie, să mă sune și să mă invite la o cafea. Mă refer la perioada în care eram singură, nu aveam un copil. Poate pentru că sunt impunătoare, complexă. Sunt un om asumat, bănuiesc că lumea știe asta.

El a îndrăznit să mă abordeze pentru că nu știa cine sunt. Vorbim de puțin timp, ne întâlnim de foarte puțin timp. S-a întâmplat să nu știe cine sunt. M-a încântat, m-a amuzat. I-am zis să îmi verifice Instagramul. S-a uitat, m-a întrebat de copil, de jobul meu. M-a întrebat dacă sunt într-o relație, am zis: e complicat. Nu l-am mințit. I-am spus adevărul. Ne-am dat seamă că avem prieteni comuni, am ieșit la cină. Acum sunt nevoită să spun da, îmi asum. Mă simt AMAZING! Nu sunt multe de spus. Nu pot să zic că am o relație. Am ieșit de două ori la cină, de două ori la restaurant.
 
 Nu m-am urcat niciodată în mașinile lui. Am mers cu mașina mea. Nu am pus întrebări, nu sunt pasionată de mașini”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„El este născut în America, crescut în Londra, de doi ani s-a mutat în România. Nu are prieteni români, nu are televizoare acasă. E bun jucător de șah, tatăl lui a fost campion la șah. Mie nu îmi plac mașinile cu mulți cai putere, nu îmi plac luptele. Îmi place, în schimb, limba engleză și vreau să o învăț. E foarte deștept, nu m-am plictisit cu el, învăț multe lucruri noi. Avem lucruri în comun.
 
 Acum e semi-celebru. Nu are o problemă cu asta, eu l-am avertizat. Mi-a zis că nu îi pasă Apoi, aseară, i-am povestit ce se întâmplă, a zis că e funny…

…Mă văd mireasă din nou. Ar fi și păcat! Măcar o dată să îmi fac singură rochia de mireasă. Planuri nu îmi fac. A fost o glumă. Trăiesc clipa, îmi iubesc viața, sunt un om asumat” , a mai spus vedeta în cadrul emisiunii, potrivit Wowbiz.


Citește și: Ce note a luat fiica celei mai bătrâne mame din România la Evaluarea Națională 2018. Eliza a dat greș la examenul de matematică


 

Citește mai multe despre tristan tate, Declarații, dezvaluiri și Interviu pe Libertatea.

Comentarii