Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, sărut pasional după prima ceartă. Cum au fost surprinși cei doi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, sărut pasional după prima ceartă. Cum au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, sărut pasional după prima ceartă. Cum au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, sărut pasional după prima ceartă. Prietenii celor doi au imortalizat momentul și au făcut totul public pe contul de socializare.

Bianca și Tristan nu au putut să stea foarte mult timp departe unul de celălalt.  Aceștia s-au văzut în cadrul unei întâlniri relaxate cu mai mulți prieteni, au făcut grătar, au mâncat și s-au simțit foarte bine.

Bianca și Tristan

Bianca și Tristan (captură video- Instagram)

Recent, Tristan a făcut declarații cu privire la cearta dintre el și fosta iubită a lui Victor Slav. „Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, declara Tristan Tate, pentru emisiunea „Star Magazin” .

Citește și

EXCLUSIV/Mega Image angajează detectivi ca să dovedească escrocheria unui fost angajat care îi cere trei milioane de lei!

Close
Închide
  Close