MENIU CAUTĂ
17 Aug. 2018 09:58

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună. Ce i-a dat de gol

Distribuie

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt din nou împreună, de dragul fetiței lor. Deși nu s-au fotografiat împreună, un detaliu i-a dat de gol.

 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se află împreună în vacanță, deși s-au despărțit oficial. Se pare, însă, că de dragul fetiței lor, Sofia Natalia, cei doi sunt dispuși să facă orice pentru ca micuța să nu simtă în niciun fel separarea părinților ei.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se află la Deva, împreună cu micuța lor, Sofia Natalia. Deși cei doi nu s-au fotografiat împreună, un detaliu i-a dat de gol.

Ambii și-au făcut poze cu fiica lor, la piscină. Din imagini se vede că este vorba despre același loc, iar Sofia Natalia poartă același costum de baie atât în fotografia în care apare alături de tatăl ei, cât și în poza în care este alături de mama ei.

Fanii celor doi au fost extrem de încântați să îi vadă pe cei trei din nou împreună ca o familie.

„Felicitări pentru că ați ales să vă bucurați de fetiță împreună. ea e pe primul loc, mai presus de orgolii și neînțelegeri”, „Mă bucur că este cu familia”, „Hei, sunteți împreună la piscină. Bravoo, mami, tati și Sofia”, „Un tătic cum nu o să găsească Bianca în veci”, au comentat aceștia pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, ea a avut o relație cu Tristan Tate.


Citește și: Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august”


 

Citește mai multe despre sofia natalia, Familie și impreuna pe Libertatea.

Comentarii