Mergi direct la conținut »
Bianca Lăpuște n-a scăpat de kilogramele luate în sarcină! Au trecut 3 ani de când l-a făcut tată pe Marius Moga
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Lăpuște n-a scăpat de kilogramele luate în sarcină! Au trecut 3 ani de când l-a făcut tată pe Marius Moga

Unele mămici din showbiz își revin spectaculos după naștere, în câteva săptămâni, altele slăbesc treptat, în câteva luni, iar majoritatea arată impecabil după cel mult un an. Există însă și vedete cărora organismul le joacă feste. Bianca Lăpuște, de exemplu, n-a reușit să revină la silueta dinaintea sarcinii nici după 3 ani.

De Denisa Macovei,

Bianca l-a făcut tată pe Marius Moga în octombrie 2015. Soția compozitorului, reporter la Pro TV, a născut-o pe Maria Elisabeta cu două luni înainte să împlinească 22 de ani. Deși acumulase multe kilograme în sarcină, nu s-a grăbit cu diete și sport, ea declarând, la momentul respectiv, că sunt mult mai importante creșterea și alimentația fiicei sale decât o siluetă de podium.

Conform apropiaților, Bianca s-a bazat pe faptul că, fiind foarte tânără, va da jos repede surplusul de kilograme, după ce-și înțarcă fetița, însă organismul nu a ajutat-o așa cum a sperat și și-a imaginat. Așa se face că nu a reușit nici până azi să redevină la fel de slabă ca în momentul în care ea și „micul Mozart” au devenit un cuplu.

Știe unde a greșit

Bianca le-a recunoscut apropiaților că nu a fost deloc atentă la alimentație în timpul sarcinii cu Maria Elisabeta – pe care părinții o alintă Marie Elize – și le-a spus că la următoarea sarcină va avea mare grijă ce și cât mănâncă. În plus, și-a propus să facă și mișcare când va fi gravidă cu al doilea copil al cuplului, ca să nu se așeze așa repede kilogramele și să creeze un fond bun pentru slăbit după ce naște.


Primele plângeri penale împotriva „ginecologului” Raluca Bîrsan! Două foste paciente au povestit anchetatorilor că falsul medic a fost cea care le-a închis operațiile!

Close
Închide
  Close