Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Neagu din „Numai Iubirea”, transformare spectaculoasă, la 16 ani de la apariția pe micul ecran

Bianca Neagu din „Numai Iubirea”, transformare spectaculoasă, la 16 ani de la apariția pe micul ecran

Bianca Neagu din „Numai Iubirea” are 23 de ani și arată mai bine ca niciodată. Au trecut aproape 16 ani de când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, în serialul Numai Iubirea, personajul ei fiind unul dintre cele mai îndrăgite de public.

De Livia Lixandru,

Anul acesta, Bianca Neagu împlinește 24 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și este extrem de sexy, dovada stând în ultima apariție, de astăzi, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV.

Bianca Neagu a renunțat la actorie și a făcut un master pe logopedie, lucru care o face extrem de fercită. Biancăi îi plac foarte mult copiii și tocmai de aceea a ales meseria de logoped. Are o chimie specială cu aceștia și este foarte încântată de fiecare dată când este înconjurată de cei mici.

„M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, am avut timp să mă dezvolt profesional și personal. Am avut timp în ultimii 16 ani să mă ocup de mine. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii.

Îi ajut să învețe să vorbească correct, pentru că este foarte important și, din păcate, sunt foarte mulți copii care au probleme. În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul și trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare. Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, și am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunțat, îmi doresc”, a declarat Bianca Neagu la Vorbește lumea.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

„Am început să creez gentuțe, borsete. Sunt făcute manual. Este o altă pasiune a mea. Am început să creez lucruri pe care să le port eu”, a mai adăugat Bianca.

Și pe plan personal lucrurile merg bine în viața Biancăi Neagu. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un Pictor. Cei doi sunt împreună de 5 ani. „Sunt implicată într-o relație, de 5 ani. Ne înțelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt gânduri serioase, ne este foarte bine”, a spus Bianca la Pro TV.

Close
Închide
  Close