MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

BIANCA şi VICTOR SLAV NU RENUNŢĂ. Cei DOI şi-au PUS CEVA ÎN GÂND

Distribuie

Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruţă”, Victor nu a vrut să vorbească despre trecut, dar vorbeşte cu optimism despre viitor.
În urmă cu trei zile, Bianca şi Victor au sărbătorit 10 luni de relaţie şi una de căsătorie, în familie, doar ei doi. Decizia de a fi discreţi şi în acest sens nu ţine de avort, spune Victor, ci a fost o alegere a lor.
Tot o chestiune de alegere, de data aceasta a Biancăi, a fost şi avortul la cerere, iar faptul că ea şi Victor au fugit de presă a fost tot o opţiune personală. „Problema mea şi a familiei mele rămâne strict problema mea şi a familiei mele”, a declarat Victor Slav.
Faptul că Bianca a făcut întrerupere de sarcină nu înseamnă că ei nu-şi doresc copii, lasă să se înţeleagă prezentatorul de la Meteo. Dimpotrivă, el mărturiseşte că vrea mai mulţi copii şi doi câini.
„Ne dorim să devenim părinţi. Şi vom deveni părinţi în viitorul apropiat sau îndepăratat”, a mai spus Slav.
În ceea ce priveşte recenta sarcină a Biancăi, Victor este foarte diplomat şi nu lasă niciun indiciu cu privire la existenţa ei sau a mult discutatului avort.
„Suntem ca un ghimpe în coasta tuturor şi nu înţeleg de ce. Dar noi mergem după principiul «Câinii latră, ursul merge»”.

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu pe Libertatea.

Comentarii