MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2017 14:56

Bilete gratuite la Untold și Neversea pentru donatorii de sânge

Distribuie

Bilete gratuite la Untold și Neversea pentru donatorii de sânge. Organizatorii celor două festivaluri au anunţat că persoanele care donează sânge în cadrul unor caravane mobile primesc un bilet gratuit la unul dintre cele două evenimente, iar cei care o fac în cadrul centrelor de transfuzii beneficiază de reducere la achiziţionarea biletelor.

”Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge «Şi Eu Donez», organizatorii Untold şi Neversea lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România şi care a demarat în 2016 prima Reţea a Donatorilor Benevoli de Sânge din ţară. Campania se desfăşoară în perioada 14 iunie – 10 iulie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Caravane mobile vor fi amenajate în patru oraşe ale ţării Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara şi Constanţa. Astfel, caravana va fi prezentă în  Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în zilele de 17 şi 18 iunie, în Bucureşti, în Parcul Herăstrău, în 24 şi 25 iunie, în Timişoara, 1,2 iulie, în Iulius Mall şi tot pe 1 şi 2 iulie în Constanţa, în Parcul Tăbăcărie.

Astfel, cei care vor dona sânge la centrele mobile vor primi un bilet gratuit la unul dintre cele două festivaluri. În plus, toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.2

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze acest LINK, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului
*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului

Absolvenţii care obțin nota 10 au acces gratuit la Festivalurile Untold și Neversea

Și absolvenții care obțin nota 10 la bacalaureat au acces gratuit la cele două festivaluri. Mai mult, elevii care s-au înscris la sesiunea din vară a bacalaureatului vor putea cumpăra abonamente cu reducere la cele două manifestări.

”Organizatorii Untold continuă şi în acest an tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia Untold, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la Neversea”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Totuși, există o mica problemă în ceea ce privește Festivalul Neversea. Dacă Untold are loc între 3 – 6 august, la Cluj-Napoca, festivalul Neversea este programat să se desfăşoare între 7 – 9 iulie, la Constanţa.

Iar, potrivit calendarului Bacalaureat 2017, în data de 5 iulie 2017 se afișează rezultatele, până la ora 16:00, dar nu cele finale… pentru că după această oră se depun eventualele contestații, care se vor soluționa în perioada 6 – 9 iulie 2017.

Citește mai multe despre bilete, donatori de sange, festival și UNTOLD pe Libertatea.

Comentarii