MENIU CAUTĂ
09 Ian. 2019 15:00 , de Florian Gheorghe

Bittman&Co. au fost în “pelerinaj” la Baia Mare, acasă la cel mai mare admirator Holograf. Au văzut cu ochii lor discurile de la începuturile trupei

Distribuie

Gest admirabil pentru cei de la Holograf,  trupeți care au demonstrat că anii de celebritate nu i-au îndepărtat de generațiile care i-au făcut faimoși și bogați. Un tânăr din Baia Mare s-a trezit la ușa sa cu Bittman&Co., care i-au strâns mâna și pentru faptul că este singurul care discografia completă a grupului Holograf, de la începuturile acestuia, sfârșitul anilor ’70.

De fapt, membrii trupei au purces la reședința adolescentului pe care l-au urat chiar cu ocazia zilei sale onomastice, într-un fel de ”pelerinaj”, mânați de curiozitate de a vedea cu ochii lor o parte a istoriei Holograf cunoscută doar  de Edi Petroșel și Tino Furtună din actuala componență, oamenii cu cei mai mulți ani în trupă (cei doi activează din 1983).

 

Bittman&Co. au fost în ”pelerinaj” la Baia Mare, acasă la cel mai mare admirator Holograf

Pe numele său Ștefan Dumitraș,15 ani, tânărul fan a reușit, și  ajutat de părinți săi, strângă discografia completă a formației, materiale audio (vinil, casetă audio, CD) și video, dar și o impresionantă colecție de fotografii, postere și autografe  licitate din diverse perioade Holograf, multe din compilațiile de la începturile trupei nefiind în colecțiile muzicienilor.

De ani buni cea mai populară formație pop-rock românească, drumul spre celebritate al  trupeților de la Holograf se trage dinainte din 1986, când în formație au venit, pe lângă, Tino Furtună și Edi Petroșel,  Dan Bittman și Mugurel Vrabete. Admirabil, de atunci echipa este neschimbată, ba chiar completată!

CITESTE SI: Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească

Citește mai multe despre Holograf pe Libertatea.

Comentarii