MENIU CAUTĂ
25 Dec. 2017 12:21

Bob Givens, creatorul lui Bugs Bunny, a murit

Distribuie

Bob Givens, creatorul lui Bugs Bunny, a murit la 99 de ani.  A fost un personaj simbol al francizei Looney Tunes, și apreciat  pentru munca la personaje precum Daffy Duck, Tom şi Jerry, Popeye şi Alvin şi veveriţele, a murit la vârsta de 99 de ani, anunţă BBC News.

Mariana Givens, fiica animatorului, a anunţat pe pagina sa de Facebook că acesta a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii, la o clinică din Burbank, California, pe 14 decembrie.

Bob Givens s-a alăturat companiei Warner Bros în 1940 şi a devenit celebru pentru designul lui Bugs Bunny. În 1937, după ce a terminat liceul, Bob Givens a început să lucreze pentru Walt Disney Studios. La Disney, Givens a lucrat la designul personajelor Donald Duck şi Albă ca Zăpada. Versiunea sa de Bugs Bunny a fost lansată în 1940. Givens este autorul primului desen oficial Bugs Bunny – devenit între timp personaj simbol al francizei Looney Tunes -, lansat în clipul „A Wild Hare”.

Foto: Consequence of Sound

Citește și

EXCLUSIV | Marina Almășan, despre Crăciun. „Prețuri nesimțite își recomandă mărfuri care au sau nu legătură cu Crăciunul'

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii