Mergi direct la conținut »
Bogdan de la “Insula Iubirii”, prima reacție despre despărțirea de Hannelore
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bogdan de la “Insula Iubirii”, prima reacție despre despărțirea de Hannelore

Bogdan de la “Insula Iubirii”, prima reacție despre despărțirea de Hannelore

Nimeni nu știe dacă Bogdan și Hannelore de la "Insula iubirii" mai formează un cuplu, iar aparițiile celor doi împreună, au fost tot mai rare, astfel că toți au bănuit că s-au despărțit. Fostul concurent a avut prima reacție cu privire la acesta subiect, fără a confirma sau infirma ruptura de soția lui.

„Când se va întâmpla ceva interesant în viaţa mea, respectiv cu viaţa mea, atunci vă voi anunţa, până atunci vedeţi Instagramul meu unde ştiţi exact ce fac eu în fiecare zi”, a spus Bogdan Ionescu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

În ultima vreme, Bogdan a avut mai multe întâlniri cu băieţii, prietenii lui de la „Insula Iubirii”, petreceri la care Hannelore nu a fost văzută. De asemenea, de Crăciun sau de Revelion Bogdan şi Hannelore nu au postat nicio fotografie împreună, acesta fiind un detaliu care i-a determinat pe fani să reacționeze. ”Tu şi Hanne sunteţi într-o pauză?, Până la urmă mai eşti cu Hannelore?, Mă bucur pentru voi indiferent dacă mai sunteţi împreună sau nu”, sunt câteva dintre comentarii.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi.

Citește și

VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ”Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”

Close
Închide
  Close