Mergi direct la conținut »
Dovada că Bogdan şi Hannelore de la "Insula Iubirii" au probleme  în căsnicie. Nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dovada că Bogdan şi Hannelore de la "Insula Iubirii" au probleme în căsnicie. Nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp

Dovada că Bogdan şi Hannelore de la „Insula Iubirii” au probleme în căsnicie. Nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp

Bogdan şi Hannelore de la "Insula Iubirii" par să aibă probleme serioase în căsnicie, așa cum au bănuit toți că se va întâmpla. Cei doi au petrecut în ultima vreme separat. În timp ce Bogdan a fost văzut mai mult în compabia prietenilor, Hanne a fost singură.

Bogdan a avut mai multe întâlniri cu băieţii, prietenii lui de la „Insula Iubirii”, petreceri la care Hannelore nu a fost văzută.

De asemenea, de Crăciun sau de Revelion Bogdan şi Hannelore nu au postat nicio fotografie împreună, acesta fiind un  detaliu care i-a determinat pe fani să reacționeze.  ”Tu şi Hanne sunteţi într-o pauză?, Până la urmă mai eşti cu Hannelore?, Mă bucur pentru voi indiferent dacă mai sunteţi împreună sau nu”, sunt câteva dintre comentarii.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi.

Citește și

Diplomele agonisite în țară nu i-au folosit lui Tudor Simionov. Zmărăndescu: „În România se dau grade și centuri la fel cum se dădeau permisele la Pitești”!

Close
Închide
  Close