De Livia Lixandru,

Astfel, hotărârea echipei, în această săptămână, a fost aceea de a nominaliza patru concurenți spre eliminare – Lino Golden, Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Raul Cormos.

Premiera acestei săptămâni, în consiliul de eliminare, a fost dată de faptul că Asiana și Raul au avut același număr de voturi din partea colegilor, deci cei doi au intrat automat la propunerea de eliminare.

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, este de părere că strategia echipei de a-l propune spre eliminare a fost una pripită.

„În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan de a părăsi Survivor România, nu mi se pare o decizie strategică, pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic, cât și psihic.

Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămână mai puțin productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!”, spune Gina Chirilă despre soțul său.

Gina Chirilă îi simte lipsa soțului ei

„Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit și ne-am asumat amândoi această hotărâre. Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista.

S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el știe asta, cu siguranță simte. Va dați seama că de abia aștept să îl văd acasă, dar în același timp îl susțin și îmi doresc să rămână în competiție. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Și, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze”, adaugă Gina Chirilă.

Citeşte şi:

Alexandra Stan face declarații interesante despre viața personală, după ce s-a filmat goală. „ Bărbații mă cataloghează în felul ăsta”

Cronica unei morți anunțate: ultimele 16 ore din viața femeii ținute pe un scaun, la spital: ”Transpira, avea ochii cianozați, dar asistenta a întrebat-o dacă e balonată”

Am fost la Mogoșești, localitatea unde primarul a plătit ca să facă sex cu minore, chiar în sediul primăriei. Sătenii îl apără: „El e Trump al nostru!”

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi