UPDATE 30 mai: Sâmbătă seara, publicul a ales marele câștigător „Survivor România”. Elena este cea care va reveni în România cu marele premiu de 250.000 de euro. După 4 luni de competiție, publicul a desemnat-o marea supraviețuitoare.

UPDATE 25 mai: Ediția de duminică, 24 mai, a fost una decisivă pentru concurenții Survivor România! În competiția din Republica Dominicană au rămas doar cei mai buni concurenți care au dus o luptă strânsă pentru marele premiu.

Astfel, după ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena este cea care se va califica în cursa spre marea finală. Astfel, Lola, Iancu, Elena și Emanuel vor intra în cursa pentru titlul de “Survivor România” și pentru marele premiu. Pe 30 mai, votul publicului va fi unul decisiv. Doar cei de acasă vor hotărî cine va fi Survivor România 2020.

UPDATE 21 mai: Emy Alupei și Asiana Peng au avut parte de mai multe scandaluri la Survivor, competiție care își va desemna câștigătorul sau câștigătoarea la finalul lunii mai. După ce a fost eliminată din competiție, Asiana Peng nu a rămas datoare și a pus lucrurile la punct, iar WOWbiz vă relatează dezvăluirile. 

“Pot spune cu sinceritate, și chiar la cald, fără resentimente că Da, «micuța Emy» m-a deranjat. De când a venit, a destabilizat echipa. Nu pot să reproduc reacțiile ei de la început, e greu… Ce să zic, este o colegă destul de dificilă, pe care am ajutat-o, deși nu merita nici să mă uit la ea.

Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse
Recomandări
Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse

Oscila, ba era cu Grațiela, apoi a intervenit între mine și Elena, s-a aliat pe urmă cu Ghiță! În fine, nu o judec, fiecare a acționat ca să îi fie bine, dar dacă ar fi să o caracterizez, aș spune despre ea că este o fire dominantă, care se aprindea foarte repede… Se plângea că nu are prieteni, și lucrul acesta este explicabil. Totuși, nu îi port pică, cred că, așa, ca om este OK”, a comentat Asiana la Fanarena.

UPDATE 20 mai: În ediția de marți seara, “Survivor România”, cei șase concurenți s-au bucurat de cea de-a două zi de relaxare, într-un joc de mima distractiv, la finalul căruia câștigătorii au avut parte de o mult dorită recompensă.

Înainte de a da startul jocului de mima, Dan Cruceru i-a anunțat pe concurenți că învingătorii vor câștigă un deșert delicios și o cafea. Dacă în jocul de Quiz de ieri, băieții au reușit să câștige și s-au bucurat de gustul mult râvnit al shaormei, astăzi fetele le-au pus gând rău băieților și în cele din urmă au reușit să câștige.

UPDATE 19 mai: Războinicul Emanuel a avut parte de o revedere emoționantă cu mama lui, în ediția de luni, 18 mai, a competiției Survivor România. Emanuel și Lola sunt primii finaliști ai competiției Survivor România.  

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

După ce și-au câștigat locul în marea finală, cei doi războinici au mai primit un premiu care i-a emoționat până la lacrimi. Și-au revăzut mamele, după multe luni în care au fost doar cu gândul alături de acestea.

UPDATE 18 mai: Duminică seară, Războinicii și Faimoșii rămași în competiție au dat totul pe traseu pentru a se putea califica în Marea Finală. Însă doar patru dintre cei șase concurenți au reușit să se califice în cea de-a două etapă a jocului pentru Marea Finală. După multe meciuri extenuante și cu mari emoții, cei care s-au calificat sunt: Lola, Emy, Emanuel și Cezar.

UPDATE 13 mai: Ghiță Balmuș a fost eliminat în ediția de marți a competiției, după ce a fost nominalizat alături de războinicul Iancu și faimosul Cezar Juratoni. 

„Dezamăgire nu este, pentru că am dat tot ce am putut pe traseu. De multe ori cu dureri, înfometat. Am avut foarte multe sentimente și am dat până la ultimul de fiecare dată, cum zice sloganul nostru.

Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit

Chiar zicea Cezar mai devreme că de ce sunt abătut și i-am spus că îmi este foame. Am văzut strategiile dinainte și am avut un sentiment. Voi rămâne un faimos pentru că am luptat în tabăra faimoșilor. Voi ieși cu zâmbetul sus și privirea înainte”, a spus Ghiță înainte să părăsească competitia.

UPDATE 12 mai: În ediția de luni, 11 mai, a competiției Survivor România, războinica Lola a fost la un pas să nu mai poată continua traseul, după ce s-a accidentat la gleznă.

Cu toate că a simțit puțină durere, războinica a continuat traseul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, ba mai mult, a câștigat și punctul în fața faimoasei Elena.

UPDATE 11 mai: Ema Huruială a părăsit competiția în lacrimi, după ce a fost nominalizată de echipa adversă. Ea a fost propusă împreună cu doi faimoși, Cezar și Ghiță, care au scăpat de data aceasta. Zilele trecute, Ema fusese găsită plănă de sânge, întinsă pe jos, după ce unul dintre concurenți a lovit-o din greșeală în arcadă.

„Lacrimile mele nu sunt în niciun caz de tristețe, sunt de bucurie că i-am văzut pe ai mei războinici că plângeau.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Mă strângeau tare de mână. Sunt foarte fericită că am ajuns până aici. Nimeni nu îmi dădea nicio șansă. Nici nu se gândeau, dacă ar fi pariat și soțul meu….

Sunt foarte fericită, nu știu cine a inventat acest proiect sau cine a gândit această idee, dar este minunată. Eu sunt dovada vie că există șansă pentru oricine.

Sunt fericita mai ales că am reușit pentru a doua oară să îi spun soțului meu Te iubesc, iar părinților mei, prima oară le-am spus Te iubesc și îmi doresc să le spun mai des”, a spus Ema după eliminare, la Kanal D.

UPDATE 7 mai: Ultimele evenimente de la “Survivor România” l-au transformat pe Iancu Sterp în craiul show-ului de supraviețuire. Războinicul a intrat fără să vrea într-o serie de conflicte în tabăra Faimoșilor, după apropierile pe care le-a avut de Emy Alupei și apoi de Elena Ionescu.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Imediat s-a vorbit despre un triunghi amoros, însă concurentul a lămurit situația.

„Eu sper să nu se interpreteze ceva, dacă glumim să nu se înțeleagă altceva. Emy este fata cu care mă înțeleg cel mai bine, dar la nivel de prietenie. Eu o iubesc pe Denisa, este cea mai frumoasă fată de pe pământ”, a spus Iancu la Kanal D.

UPDATE 6 mai: Emy Alupei a avut o cădere nervoasă în ediția de marți, 5 mai, a competiției Survivor România.  După ce a pierdut un punct, concurenta a izbucnit în lacrimi și nu a mai vrut să intre pe traseu, declarând că simte că e demoralizată.

„Vreau să o strâng pe mama în brațe, să îmi spună mama vorbe frumoase. De câte ori sunt singură, mama îmi spune vorbe frumoase și aici nu are cine să îmi spună nimic. Sincer, din suflet. Aoleu, Doamne! De ce sunt așa praf psihic?”, a spus concurenta, la Kanal D.

UPDATE 5 mai: Gluma pare a nu mai fi glumă în cazul lui Iancu Sterp și a lui Emy Alupei la Survivor România. Cei doi concurenți, rivali, se înțeleg, uneori, ca șoarecele cu pisica, alteori sunt lipiți unul de altul, ceea ce le dă colegilor senzația că între ei ar exista o chimie aparte. “Cine se tachinează, se iubește”, a spus Ghiță la un moment dat.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

“Emy pare atrasă cu adevărat de Iancu, mereu este în preajma lui și… surprinzător, îi iartă glumele, uneori deplasate la adresa ei. El are iubită acasă, este adevărat că este foarte frumoasă, dar niciodată nu se știe.

Până acum însă, nu a făcut nici un pas, mai ales că este și îndrăgostit de Denisa, dar Emy este prezentă permanent în zona războinicilor”, a dezvăluit, amuzată, Karina, pentru WOWbiz.ro, la emisiunea “Ștafeta mixtă”!

UPDATE 4 mai: Andrei Ciobanu a părăsit competiția Survivor România, în ediția de duminică seară. Andrei a mărturisit că a câștigat prin faptul că a găsit-o pe Karina, cea care i-a devenit iubită în timpul competiției.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

“Mă bucur că am făcut parte din această competiție. Mă bucur enorm de mult că am ajuns până aici. Sper că am dovedit cine sunt. Sper ca cei care mă cunosc acasă să confirme faptul că am fost eu.

Îmi doresc în continuare să câștige un războinic și îmi pare enorm de rău că plec acum din competiție și nu pot să mă lupt pentru premiul cel mare”, a spus Andrei, după eliminare, potrivit Wowbiz.

UPDATE 30 aprilie: Ghiță Balmuș a spus clar ce părere are despre războinici la Survivor România, și nu a menajat-o nici măcar pe Karina, al cărei cuplu cu Andrei i se pare unul fake. Ghiță Balmuș este un adevărat personaj la Survivor România!

Mereu pus pe harță, gata să spună adevărul lui în față celui care îl deranjerază, faimosul a intrat într-o serie de conflicte atât cu rivalii săi, cât și cu colegii din tabăra, care mereu i-au reproșat atitudinea, uneori, copilărească. Mai mult decât atât, Ghiță de la Survivor România a lansat un atac dur la adresa războinicilor în ultimele zile.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

“Nu este nici măcar unul real! Toți sunt niște fake-uri, făcuți la serie, în China. Nu am încredere în prieteniile lor afișate aici, în tabără, doar pentru a da peste nas”, a spus faimosul.

UPDATE 29 aprilie: Două Războinice, Lola Crudu și Karina Fetica au ajuns la duel împotriva Elenei Ionescu, cea care s-a autopropus după ce Faimoșii au pierdut meciul de protecție de luni seară. Votul publicului a eliminat-o din concursul Survivor România pe Karina. S-au consumat scene extrem de emoționante, aseară, în Consiliul de eliminare.​

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Cuplul format din Andrei Ciobanu și Karina Fetica e nevoit să se rupă o perioada, războinicul rămânând fără aliată de baza în lupta pentru marele premiu. Tensiunile din tabăra roșie au scăzut în intensitate și fragilă pace
i-a dus pe concurenți spre victorie. Punctul decisiv a fost adus de Elena.

Dacă Elena și Lola sunt deja obișnuite ale consiliilor de eliminare; Elena s-a aflat la a șaptea nominalizare, iar Lola a fost propusă pentru eliminare de patru ori, Karina a fost extrem de emoționată, fiind prima dată când s-a aflat în această postura.

UPDATE 28 aprilie: Luni seară s-a disputat cel de-al treilea joc de imunitate al săptămânii. Miza a fost una extrem de mare și de importantă.

Ultimul duel al jocului de imunitate din această seară a fost cel disputat între Ghiță și Emanuel. Cei care au câștigat au fost “Războinicii”, iar punctul final a fost adus de Emanuel

“Faimoșii” au suferit încă o înfrângere dureroasă astăzi, în cel de-al treilea joc de imunitate, și astfel, au fost nevoiți să nominalizeze încă un coechipier.

În ciuda tuturor discuțiilor purtate de “Faimoși” în câmp, în vederea luării unei decizii în ceea ce privește următoarea nominalizare, cea care a avut cele mai multe voturi a fost Elena, pentru a șaptea oară.

UPDATE 27 aprilie: Faimoasa Asiana a fost eliminată de la Survivor România, după ce publicul a votat-o pe Elena mai mult. Faimoșii au pierdut pentru a doua oară consecutiv un meci în fața Războinicilor. Duminică seara, echipa albastră a câștigat imunitatea, iar adversarii lor sunt nevoiți să nominalizeze un coechipier pentru eliminare, după ce cu o seară în urmă au nominalizat-o pe Elena.

Asiana l-a votat pe Ghiță „din punct de vedere social”, după cum a spus chiar ea, în urma unor certuri din tabără. Ghiță a nominalizat-o pe Asiana. „Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”, a spus el, potrivit Wowbiz.

Din cele cinci voturi ale Faimoșilor, 3 au fost pentru Asiana și doar două pentru Ghiță. Ea luptă împotriva Elenei pentru locul la Survivor România. Mulți dintre Războinici spun că persoana nominalizată în această seară va fi sacrificată, pentru că Elena se bucură de multă susținere din partea publicului și a reușit, până acum, să rămână în show-ul din Republica Dominicană, deși a mai fost nominalizată de alte cinci dăți.

UPDATE 22 aprilie: Alice a fost eliminată de la Survivor România, după ce echipa Războinicilor au mai pierdut un meci de imunitate.

“Vreau să spun că am învățat să apreciez, viață este mult mai frumoasă decât o considerăm eu, apreciez și că stau pe acest scaun. Abia aștept să ajung la ai mei, să le povestesc. Nu am regrete, cred că totul se întâmplă cu un scop și atunci când trebuie să pleci, pleci”, a spus Alice în lacrimi, la Kanal D.

UPDATE 21 aprilie: Săptămâna aceasta vine cu o nominalizare-surpriză la Survivor, în tabăra Războinicilor. În ediția de luni seară, Lola a primit 4 voturi, în timp ce Alice, doar 3. Echipa Războinicilor a decis cine este prima fată nominalizată spre eliminare din această săptămână.

“Am ajuns la un nivel în care nu ne mai certăm, nu ne mai tragem, bă, de ce m-ai votat? Eu mă așteptam să mă voteze pentru că ai zis tu ceva de genul să vedem cine nu s-a integrat. Eu, cumva, am fost oaia neagră, dar eu mi-am asumat-o mereu, deși știam că aici o să ajung. Credeți-mă, mai împăcată cum sunt în acest moment nu am fost în toată competiția mea”, a spus Lola de la Survivor, în timpul show-ului.

UPDATE 20 aprilie: După multe jocuri extenuate, Dan Cruceru, a avut o surpriză pentru concurenți. De Paște, ei au sărbătorit cu o masă festivă, cu mâncare tradițională.

“Momentul în care mi s-a spus că voi avea o surpriză. În momentul ăla când am văzut masa plină de bunătăți, am fost fascinați. Mirosul sarmalelor s-a simțit după colț. A fost o masă pe cinste!”, a declarat faimosul Cezar, la Kanal D, potrivit Wowbiz.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

“Am ciocnit ouă, am făcut și o tradiție din Moldova. A fost foarte tare!”, a adăugat războinicul Emanuel. Prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru, le-a făcut o surpriză de zile mari concurenților.

După masă, fiecare concurent a primit câte un mesaj de la persoanele dragi de acasă. „Vine iepurașul și la voi cu niște mesaje de acasă, mesaje video”, a declarat Cruceru. „Plâng de bucurie! Nu mă așteptam la așa ceva în viața mea!”, a declarat Emy Alupei. 

UPDATE 15 aprilie: Fotbalistul Mihai Onicas și-a luat rămas bun de la colegii săi după un parcurs spectaculos în cea mai intensă competiție de supraviețuire. După dispute intense, cu un semn de întrebare care trona în dreptul faimoasei Emy Alupei, faimosul s-a autopropus în rândul colegilor săi la eliminare. Vădit slăbit fizic, Mihai Onicas, cu lacrimi în ochi, a făcut ultima declarație în cadrul unui consiliu de eliminare la Survivor.

Scandalurile se țin lanț în tabăra faimoșilor la Survivor România, mai ales după ce Elena Ionescu s-a numărat și săptămâna aceasta printre nominalizații la eliminare.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

„Sunteți niște morți! Nu vedeți că abia vă mai țineți pe picioate pe traseu, nu mă regăsesc în această echipă de ratați. Niște momâi bârfitoare, asta sunteți. Plimbători de oase! Nu vedeți că abia vă mai adunați de pe jos”, a tunat și a fulgerat artista cu părul albastru.

„Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România, moment în care noi toți am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și apoi i-a adresat cuvinte dure lui Mihai!

Nu este normal să se întâmple așa ceva. Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine! Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”, a spus Cezar Juratoni, marți seara, în Consiliu.

UPDATE 14 aprilie: Faimoșii nu se dezmint și, după ce au pierdut meciul de imunitate de aseară, de la Survivor România, au trimis-o din nou pe Elena Ionescu în față publicului. Atmosfera în echipa roșie s-a încins și cele două tabere s-au separat, după ce scorul a fost de 10-5. Emy Alupei și Elena Ionescu au încercat să o atragă în tabăra lor pe Asiana Peng, fără succes, campioană la gimnastică votând alături de Cezar Juratoni, Ghiță Balmuș și Mihai Onicas împotriva Elenei.

„Femeile cu femeile, bărbații cu bărbații. Eu susțîn emanciparea femeilor până la capăt, pentru că sunt femeie, ele sunt femei (n.r. Asiana și Elena). Din punctul meu de vedere, așa cum a spus și Elena, băieții profită de faptul că Elena și Asiana sunt dezbinate.

Mi se pare fals. Ce caută Asiana între băieți, când ea trebuie să fie cu fetele? Se vede de acasă că Elena este votată, se tot da în Elena deși au fost momente când băieții au fost super slabi. Să fim serioși, a fost joc de bărbați. Nu ne jucăm, s-au luat două puncte. Nu vorbesc de mine, eu sunt eu, sunt față”, au fost acuzele aduse de Emy Alupei in cadrul consiliului pentru eliminare.

UPDATE 13 aprilie: Sonny Flame și Cristian Ioniță au rămas în Republica Dominicană după eliminarea de la Survivor România 2020 din cauza problemelor companiilor aeriene în contextul crizei COVID-19.

Din mari rivali, faimosul Sonny și războinicul Cristian au ajuns prieteni la cataramă. Cei doi își petrec aproape tot timpul împreună într-un resort din Republica Dominicană și abia așteaptă să ajungă acasă, la familiile lor, chiar dacă încă nu știu când se va întâmpla acest lucru.

UPDATE 8 aprilie: Elena Ionescu și Sonny Flame au fost cele două nominalizări ale echipei roșie pentru eliminare. După votul publicului, Sonny Flame a părăsit emisiunea.

„Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. În clipa asta am uitat orice ceartă, este un joc și nu trebuie să o luăm personal. Vreau să îmi cer scuze dacă am avut o reacție acidă. Asta am simțit în momentele respective. Acum vreau să-mi îmbrățișez colegii”, a declarat Sonny Flame în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Înainte să vin la Survivor m-am înarmat cu foarte multe, dar nu mă așteptam ca în interiorul echipei să existe atâtea mizerii. Îmi asum, asta îmi e firea. Mi-ar fi foarte greu să par prefăcut și să fac strategii. Când mă întorc acasă, sper să fiu așteptat de soția și fetița mea”, a încheiat cântărețul.

UPDATE 7aprilie: Conflictul dintre faimoșii Elena și Ghiță începe să devină din ce în ce mai acid, iar acuzații grave sunt aduse. După ce prietenia dintre Asiana și Elena a luat sfârșit, de partea ei a venit Emy Alupei.

Furioasă că nu se mai înțeleg, noua concurentă de la Survivor România a făcut acuzații grave la adresa lui Ghiță Balmuș. Ea a susține că el este un om fals și a încercat să o atragă pe Asiana de partea lui după ce s-a certat cu Elena.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

„Nu ți-e rușine, Ghiță? Ești o panaramă de om. Nu te uiți la tine? O făceai pe Asiana **** că se duce la toată lumea și vorbește. Nu ești în stare să-i spui în față. Spune-i în față că o făceai **** cu Grațiela pe plajă!”, a acuzat Emy Alupei, scrie Wowbiz.

„Nu pot să înțeleg ce se întâmplă cu Emy! Ea s-a schimbat la față după ce a vorbit cu Elena. S-a stricat starea de spirit a echipei”, s-a apărat Ghiță

UPDATE 6 aprilie: Lupta este din ce în ce mai strânsă în competiția Survivor România. Echipa Faimoșilor continuă să aibă conflicte interne, în timp ce echipa Războinicilor încearcă să profite de asta.

„Astăzi ar fi foarte importantă victoria pentru că este din nou un joc de imunitate, iar jocurile de imunitate sunt cele mai importante. Sper să câștigăm în stilul nostru caracteristic, detașat”, a declarat Iancu Sterp, în ediția de duminică, 5 martie. Într-un ton ironic, războinicul Iancu Sterp și-a amenințat colegii cu maceta și a încercat să-i motiveze în stilul lui.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

„I-am amenințat pe colegii mei cu maceta ca să știe ce-i așteaptă în cazul în care nu câștigăm. Îi motivez să tragem și mai tare pe traseu și să-i batem și mai rău pe Faimoși”. „Dacă nu câștigați, v-am spart. M-ați auzit?!”, le-a transmis Iancu Sterp colegilor lui, potrivit Wowbiz.

UPDATE 2 aprilie: În ediția de miercuri seara, lucrurile au degenerat, jignirile începând să curgă, între Elena Ionescu și Ghiță. Niciunul dintre concurenți nu voia să lase de la el și să aplaneze conflictul. În cele din urmă, Ghiță nu a mai rezistat și a izbucnit.  „Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în… pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier”, i-a strigat Faimosul colegei sale de echipă.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

După ce Elena i-a reproșat că se comportă ca un copil rău și răsfățat, amintind de perioada în care se afla Grațiela în concurs, sportivul i-a dat colegei sale lovitura finală:

„Taci, nu vreau să te mai ascult! Nu îți mai suport vocea asta. Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc”, a mai spus Ghiță.

UPDATE 1 aprilie: După ce au pierdut două jocuri consecutive de eliminare, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze doi colegi de echipă. Primul care a fost propus spre eliminare a fost Andrei, iubitul Karinei, fapt ce a dus la multe discuții în contradictoriu în cadrul echipei. După al doilea meci, cel care a ajuns să depindă de votul publicului a fost Cristian.

„Publicul este suveran, publicul decide cine să plece acasă, voi le-ați dat opțiunile. De această dată, opțiunile au fost Andrei și Cristian. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Cristian”, a anunțat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, în ediția de marți seara.

UPDATE 31 martie. Se pare că lipsa alimentelor, efortul depus pe traseu dar și stresul nominalizărilor sper eliminare și-au spus cuvântul, iar Războinicul Andrei de la Survivor a ajuns pe mâinile medicilor. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, caer a menționat că nu este vorba despre nimic grav.

„Andrei nu este alaturi de colegii lui. În momentul de față, este sub observație medicală, a avut niște probleme care au pornit de la stomac. Vă ținem la curent cu starea lui. Nu este nimic grav, se va alătura colegilor cât de curând”, a anunțat prezentatorul Survivor România.

UPDATE 30 martie. Scene interesante, sâmbătă seară, la Survivor România 2020. Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, pare să fie destul de atrasă de interpretul Sonny Flame, nou venit în tabăra “Faimoșilor”.

Sonny Flame și Elena Ionescu
Sonny Flame și Elena Ionescu

Producătorii show-ului filmat în Republica Dominicană “au scăpat” câteva secunde în care se vede că Elena și Sonny dorm pe aceeași saltea, iar cântărețul este destul de apropiat fizic de colega lui de breaslă, potrivit Wowbiz.

UPDATE 26 martie: Pe Faimosul Cezar îl așteaptă acasă iubita sa sexy, de care este extrem de mândru. Tatiana, stabilită de ani buni în Bucureşti, a absolvit Facultatea Administrarea afacerilor la Universitatea Bucureşti, și se poate lăuda deja cu o carieră frumoasă. Ea formează un cuplu cu boxerul din august 2013 și legătura lor pare a fi de nezdruncinat, potrivit Wowbiz.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Cezar Juratoni și-a cerut iubita de soție direct de la Survivor România. „M-am gândit mult aici, și îmi este atât de dor de ea. De aceea, nu am să mai aștept, când am să mă întorc în țară, am să îi cumpăr imediat inelul, îl și vizualizez cum arată, și am să i-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu”, i-a spus Cezar lui Mihai Onicaș.

UPDATE 25 martie: Soția lui Andrei Duban a părăsit competiția Survivor România, după mai multe săptămâni în care a dat tot ce a putut pentru a aduce cât mai multe puncte echipei sale. Grațiela a fost eliminată, după ce fusese nominalizată alături de Ghiță.

„Urmatoarea persoană care părăsește Survivor România este Grațiela. Ai fost eliminată din această competiție, Ghiță continuă”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii. Întrebată care sunt ultimele cuvinte pe care vrea să le spună în competiție, Faimoasa a oferit un răspuns caracteristic ei.

„Dor, durere și putere”, a spus Grațiela Duban de la Survivor, după ce a aflat că nu va părăsi competiția.

UPDATE 23 martie: În ediția de dumincă seara, consiliul a fost unul extrem de tensionat, zarurile conflictului fiind aruncate. Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Grațiela Duban și Ghiță Balmus, cei doi fiind acum la ”mâna” publicului.

Nominalizații au declarat că se așteptau să fie trimiși spre eliminare, Gratiela Duban fiind cea mai critică la adresa echipei sale.  „Suntem o echipă doar când câștigam!”, a acuzat aceasta.

UPDATE 17 martie: Momente de panică la Survivor România, în ediția de luni seara, la Kanal D. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar Elena Ionescu, din echipa Faimoșilor, a ajuns la spital, după ce a leșinat în fața tuturor.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

„Nu știu ce mi s-a întâmplat. Am simțit o durere, apoi mi s-a pus alb în fața ochilor, m-am trezit după nu știu câte minute. Important e că am fost bine, am ajuns apoi la Urgență și acum totul e în regulă”, a declarat artista, recunoscând că nu-și amintește nimic din ce i s-a întâmplat, scrie revista VIVA!

UPDATE 16 martie: În ediția de duminică seara, faimoasa Grațiela Duban a fost filmată în timp ce se bucura alături de colegii ei după o nouă victorie. Fără să-și dea seama că este filmată și că imaginile ar putea să dea curs zvonurilor, Grațiela Duban a sărit și l-a pupat pe obraz pe colegul ei de echipă, Mihai Onicaș.  

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

De altfel, soția lui Andrei Duban și-a asumat multe responsabilități în echipa Faimoșilor. Soția lui Andrei Duban este cea care face mâncare pentru echipă, dar și care le ridică moralul băieților.

UPDATE 11 martie: În ediția de marți, 10 martie, războinicul Andi a părăsit Republica Dominicană, după ce a fost propus către eliminare. Telespectatorii au avut de ales între faimoasa Grațiela Duban și războinicul Andi Constantin.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

„Votul a fost unul foarte strâns. Susținătorii voștri au votat masiv. Atât Andi, cât și Grațiela au fost ba eliminați, ba salvați. Clasamentul s-a schimbat de la minut la minut, până în ultimul moment.

Totuși, românii au decis. Următoarea persoană eliminată din Survivor România 2020 este Andi”, a declarat Dan Cruceru la Kanal D. Andi a primit vestea cu zâmbetul pe buze. Colegii războinicului au izbucnit în lacrimi atunci când au auzit.

UPDATE 9 martie: Ziua Internațională a Femeii i-a adus împreună pe Faimoșîi și Războinicii de la “Survivor România”, la finalul meciului în care echipa roșie a pierdut protecția, fiind nevoită să își trimită un membru al echipei în față publicului.

Dan Cruceru, gazdă celebrului show, i-a invitat pe cei rămăși în competiție în „Casă Poveștilor Frumoase” și le-a citit un mesaj emoționant scris propriei mame, aducând lacrimi pe obrajii concurenților. Andrei Ciobanu și Grațiela Duban au fost foarte impresionați de acest moment, ambii concurenți pierzându-și cea mai importantă ființă din viață lor. „Te iubesc!” este mesajul pe care faimoasa i l-ar fi transmis celei care i-a dat viață și i-a îndrumat primii pași în viață.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

„Îmi place să fiu copil, să cred în superputeri și aș da orice să-i mai pot spune ‘iartă-ma’! Vreau să le trimit un mesaj tuturor celor de acasă, care încă mai au părinții alături, să le spună că îi iubesc, să nu îi uite și oricât de greu le-ar fi să ii sune și să ii vadă!”, a spus gâtuit de emoții și de lacrimi Andrei Ciobanu.

Lacrimile au curs neîncetat pe obrajii concurenților la auzirea cuvintelor pline de dragoste, empatie, emoție transmise de iubitele, mamele și bunicile lor.

UPDATE 5 martie:Grațiela Duban se află încă în competiția Survivor România, iar dorul de casă este din ce în ce mai apăsător. În ediția de miercuri seara, concurenta de la Kanal D a primit un mesaj emoționant de la băiețelul ei și al lui Andrei Duban, care a făcut-o să izbucnească în plâns.

UPDATE 4 martie: Echipa Războinicilor de la “Survivor România” pare că stă pe un butoi de pulbere de câteva săptămâni. În ediția de marți seara, 3 martie,  au pierdut meciul de comunicare, ceea ce a detonat atmosfera în tabăra albastră.

Au fost toți împotriva lui. În momentul în care Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, a anunțat numele concurenței care va părăși competiția, războinicii au izbucnit. Karina Fetica și Emanuela Huruiala nu și-au putut stăpâni lacrimile, cu atât mai mult cu cât au contribuit, prin votul lor, la această eliminare.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Emanuel Neagu a lovit pământul cu pumnul, iar Lola Crudu le-a reproșat că strategia avută de colegii ei a fost una greșită, ducând la eliminarea Adrianei Popescu, o concurență puternică, venită în Republica Dominicană pentru a oferi un viitor mai bun fiicei sale, Eva.”Fericiți?!”, a țipat Lola Crudu la colegii ei.

„Eu vreau acasă, Adriana, nu e corect!”, au fost cuvintele pe care războinică i le-a adresat prietenei sale din competiția Survivor România.  Adriana Popescu se va întoarce în țară. Războinică le-a mulțumit colegilor săi și le-a adresat cuvinte frumoase, gâtuită de emoție si regret.

UPDATE 3 martie: A izbucnit un nou conflict la Survivor România, în ediția de luni seara,  între Grațiela Duban și Elena Ionescu. Soția lui Andrei Duban a început să plângă.

Soția lui Andrei Duban a fost iarăși acuzată de Elena Ionescu că joacă teatru, potrivit cancan.ro. „De unde atâta încărcare? Ea face lucrurile care îi plac și nimeni nu s-a băgat peste ea”, a spus cântăreața.

UPDATE 2 martie: Zarurile au fost aruncate în echipa “Războinicilor” de la Survivor România, taberele fiind pe poziții de război, două concurente puternice fiind trimise la duel în fața telespectatorilor. Adriana Popescu și Lola Crudu au fost propuse spre eliminare de către “Războinici”, care au pierdut ambele meciuri de protecție, din acest weekend.

UPDATE 26 februarie: În ediția de marți seara, 25 februarie, Remus a părăsit competiția Survivor România cu lacrimi în ochi, dar nu înainte de a da cărțile pe față.

Concurentul din Republica Dominicană a spus a fost nominalizat spre eliminare de colegii săi pentru că în ultima vreme nu a mai vrut să ia parte la strategiile lor de joc. Remus nu a putut pleca înainte de le spune colegilor din echipa Războinicilor că ei nu lucrează în echipă, ci individual, potrivit Wowbiz.

UPDATE 24 februarie: Mobilizare extraordinară a Faimosilor de la “Survivor România”, aceștia s-au redresat, au regândit strategia competițională și au reușit să aducă două victorii consecutive, în ediția de duminică seara, 23 februarie.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Pe lângă imunitatea dobândită, în urmă victoriilor repetate, Faimoșii au intrat și în posesia proviziilor atât de necesare pentru a capătă forță pentru jocurile viitoare. 

În consiliul de eliminare de duminică, Lola a fost votată aproape în unanimitate de echipa să fie cea de-a două concurență propusă spre eliminare. Ediția de sâmbătă “Survivor România”, încheiată tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitură dificilă pentru Războinici, aceștia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

UPDATE 19 februarie: Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România, după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Într-un moment de tensiune, sportiva și-a pierdut cumpătul și a făcut gestul care a costat-o scump și a trimis-o acasă.

UPDATE 18 februarie: Iulian Pîtea, fost concurent la Exatlon, a rupt tăcerea și și-a spus părerea cu privire la atitudinea Grațielei de la Survivor România. Fostul Semifinalist de la Kanal D susține că soția lui Andrei Duban este falsă și că face un joc intelligent.

UPDATE 17 februarie: După ce au pierdut jocul, în favoarea Faimoșilor, Războinicii au  fost nevoiți să voteze cine va pleca acasă. În urma citirilor voturilor concurenților din tabăra Războinicilor, Remus a reieși ca fiind nominalizat spre eliminare. Concurentul este acum la mâna publicului, care va decide dacă va pleca sau va continua lupta pentru supraviețuire din Republica Dominicană. Remus a primit șase voturi din partea colegilor săi, în timp ce Ema a primit un singur vot.

UPDATE 12 februarie: Bogdan Vlădău a fost eliminat de la Survivor România.

UPDATE 10 februarie: Sâmbătă și duminică, concurenții de la “Survivor România” au avut parte de surprize repetate. După eliminarea din competiție a lui Lino Golden, sâmbătă seară, în urmă voturilor telespectatorilor, Faimoșii și Războinicii și-au disputat duminică protecția în față eliminărilor, într-un joc de imunitate plin de tensiune. Concurenții echipei roșii s-au văzut iar în postura de a-și trimite, în față publicului, spre eliminare, trei colegi de echipa: Bogdan Vladau, votat de echipa, Asiana Peng, de Cezar Juratoni, și Elena Ionescu, nominalizată de Ana Maria Pal.

UPDATE 9 februarie: După ce Cristina Șișcanu a fost prima care a luat avionul către casă, cel care a urmat-o a fost Lino Golden. Artistul a fost eliminat în ediția de sâmbătă, 8 februarie.

UPDATE 5 februarie. La Consiliul de eliminare, Faimoșii au decis că voturile de propunere pentru eliminare să fie secrete, pentru a nu crește și mai mult tensiunile în tabăra lor. Acestea s-au împărțit, însă, în mod egal către Asiana Peng și Răul Cormos, cei doi concurenți întrând automat spre eliminare, prounerea din partea întregii echipe. Alături de cei doi Faimoși s-au alăturat și Lino Golden, propus de Cezar Juratoni, și Bogdan Vladau, indicat de Elena Ionescu.

UPDATE 4 februarie: În ediția de luni, 3 februarie, înainte că cele două echipe să își dea întâlnire pe traseul sportiv, două concurente s-au alăturat acestora, Alexandra Soare, la Războinici, și Ana Maria Pal, la Faimoși.

Alexandra are 24 de ani și este pasionată de tenis, iar Ana Maria are 26 de ani și practică sporturi de contact

UPDATE 3 februarie: Ruby este a doua concurentă din echipa Faimoșii, care a fost eliminată de la Survivor România, în urma voturilor venite din partea telespectatorilor, în ediția de duminică, 2 februarie.

UPDATE 29 ianuarie. Elena Ionescu, Ruby și Lino Golden, din echipa Faimoșilor, propuși de eliminare la Survivor Romania.

UPDATE 27 ianuarie. Cristina Șișcanu este prima concurentă de la Survivor România, care a părăsit competiția. Soția lui Mădălin Ionescu a fost votată să plece acasă, iar Duminică, aceasta a ajuns în țară alături de familia ei.

Trei noi concurenți au ajuns în Republica Dominicană, după eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru, în urma accidentării. Astfel că,  în echipa Faimoșilor au intrat un baschetbalist și un antrenor de fitness, Ghiță Balmuș și Raul Cormoș, în timl ce Războinicii l-au primit în rândul lor pe Cornel Chirică, și el instructor personal.

UPDATE 22 ianuarie. Augustin Viziru s-a retras de la Survivor România din cauza accidentării la picior.

Cristina Șișcanu, Elena Ionescu și Asiana Peng au fost propuse la eliminare.

UPDATE, 19 ianuarie, ora 21:56Augustin Viziru, din echipa Faimoșilor, a suferit o accidentare la picior în urma unui meci contra Războinicilor. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

UPDATE, 19 ianuarie, ora 21:18Karina, din echipa Războinicilor, s-a accidentat la mână. Acesteia i-a intrat cuțitul în mână în timp ce scobea o nucă de cocos.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul
“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

UPDATE, 19 ianuarie, ora 15:56 – Competiția „Survivor România” a început în forță aseară, Faimoșii și Războinicii au primit „botezul” junglei dominicane și au avut parte de prima confruntare pe traseul sportiv. Scorul de 10 la 2 le-a adus Războinicilor două recompense importante: „focul” și „acoperișul”.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

UPDATE, ora 21:50Ruby s-a resimțit după prima cursă de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor a pierdut cursa împotriva Lolei din echipa Războinicilor, iar la sfărșit a rămas fără aer și a mers să se întindă pe bancă, fiind încurajată și susținută de colegi.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

UPDATE, ora 21:07 – În primul episod al emisiunii, jurnalista Cristina Șișcanu, care face parte din echipa Faimoșilor, a izbucnit în plâns, cu gândul la familia pe care a lăsat-o acasă pentru a participa la concursul din Republica Dominicană.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

UPDATE, ora 17:31 – Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor România, care începe sâmbătă seara la Kanal D, a făcut declarații cu doar câteva ore înainte de difuzarea emisiunii.

„Survivor este cu adevărat un fenomen. Vorbim de lupte crâncene, de dueluri acerbe între concurenți, vorbim de condiții la limita supraviețuirii. Credeți-mă, totul este 100% real și totul se desfășoară cu o viteză amețitoare”, a spus el.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

UPDATE – 18 ianuarie: Show-ul este filmat în Republica Dominicană, o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. În partea de vest se învecinează cu statul Haiti.

Ea ocupă două treimi din suprafața Insulei Hispaniola, fiind a doua insulă ca mărime din Arhipelagul Antilelor Mari.

“Survivor România”. Elena Ionescu a câștigat marele premiu și se întoarce acasă cu trofeul

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, dar și pentru munții din zonele de coastă, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 metri).

Cu peste șase milioane de sosiri turistice în fiecare an, e cea mai populară destinație turistică din regiunea Caraibelor și ocupă TOP 5 în America.

A fost numită „La Española” (Mica Spanie), imediat după descoperirea de către Cristofor Columb, datorită faptului că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă.

Acest termen este folosit din secolul al XVI-lea și se referea pe atunci la teritoriile descoperite dincolo de Oceanul Atlantic. Lumea Nouă cuprinde America de Nord, America de Sud și Oceania, inclusiv Australia.

Republica Dominicană are capitala la Santo Domingo, fiind cel mai mare oraș al țării și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă.

UPDATE 17 ianuarie: Avem primele imagini de la Survivor România. Care sunt echipele ce se vor înfrunta începând cu 18 ianuarie!

UPDATE: Zece concurenți ambițioși, încă necunoscuți publicului larg, vor răspunde provocării uriașe lansate de „Survivor România”, reality-ul care va fi difuzat, în curând, de Kanal D.

Cei zece curajoși își vor testa limitele fizice și rezistență psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii. Diferiți că vârstă și preocupări cotidiene, aceștia sunt gata de confruntarea cu jungla Dominicană, pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern. La start se află cinci fete și cinci băieți cu calități fizice de excepție. Aceștia sunt: Adriana Popescu, Elena Karina Fetica, Ema (Emanuela Carmen Huruiala), Lola (Lilia Crudu), Claudia Mirela Rostaş , Andrei Ciobanu Remus Laurențiu Mihai , Cristian Marius Ioniță, Andi Constantin

UPDATE: Lista concurenților de la Survivor România este completată de Elena Ionescu. Artista îi ia locul Ioanei Filimon, care din motive medicale s-a retras din concurs.

Alături de Elena Ionescu, vor evolua în față milioanelor de telespectatori, Ruby, Asiana Peng, Grațiela Duban, Cristina Sișcanu, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Această este lista completă a  concurenților vedetă, urmând că, în curând, să aflați cine sunt cei zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.  

Jungla din Republica Dominicană le va întinde concurenților capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în față milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoțîi și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege.

Concurenți Survivor România. Lista vedetelor:

  • Ruby
  • Asiana Peng
  • Grațiela Duban
  • Cristina Șișcanu
  • Bogdan Vlădău
  • Augustin Viziru
  • Lino Golden
  • Cezar Juratoni
  • Elena Ionescu
  • Mihai Onicas

Augustin Viziru și Ruby, printre concurenții Survivor România 2020

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

Actor carismatic, prezența plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. Publicul  l-a putut urmări atât pe micul ecran,  în seriale, producții de lungmetraj și reality-show-uri, dar și pe marile ecrane.

Augustin Viziru a avut și o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioada descoperea și competițiile de biliard. Are în palmares și titluri de campion național și balcanic și e recunoscut că unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de biliard din România.

Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul sau, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis și cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Țiriac și Ilie Năstase. 

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine, Survivor România e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiție scoate ce mai bun sau ce e mai rău din ține. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent.

Toată viață mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțîn ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge”, spune Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România”. 

Doi sportivi cunoscuți au acceptat marea provocare

Multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede că rezistență fizică și inteligență ii vor fi aliați în această competiție extrem de dura.

 „Sunt sigur că voi face față acestui concurs. Punctele mele forțe sunt rezistență, viteză, inteligență. Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face față cu brio oricărei încercări ”, declara Cezar Juratoni.

 O apariție exotică la „Survivor România” este Asiana Peng, gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. 

A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la barna și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu ii este teamă de nimic. 

„Sunt rezistență, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, spune sportivă.

Dan Cruceru va fi prezentatorul Survivor România 2020

Asiana PengIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Abandonați în mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor trece prin foarte multe încercări,  vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limita se va află un singur câștigător.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
FANATIK.RO
Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
GSP.RO
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Știrileprotv.ro
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
"Nici nu am cuvinte". Mama lui Ayan, în lacrimi de fericire. Micuțul ei, de doar 2 anișori, a supravieţuit o noapte întreagă în pădure, singur, la minus 5 grade
Observatornews.ro
"Nici nu am cuvinte". Mama lui Ayan, în lacrimi de fericire. Micuțul ei, de doar 2 anișori, a supravieţuit o noapte întreagă în pădure, singur, la minus 5 grade
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI