Mergi direct la conținut »
Survivor România: Scandal între Elena Ionescu și Ghiță. „Nu îți mai suport vocea!”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Survivor România: Scandal între Elena Ionescu și Ghiță. „Nu îți mai suport vocea!”

Survivor România: Scandal între Elena Ionescu și Ghiță. „Nu îți mai suport vocea!”

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, “Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe “Faimoșii” și “Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți.

De Livia Lixandru, Daria Maria Diaconu,

UPDATE 2 aprilie: În ediția de miercuri seara, lucrurile au degenerat, jignirile începând să curgă, între Elena Ionescu și Ghiță. Niciunul dintre concurenți nu voia să lase de la el și să aplaneze conflictul. În cele din urmă, Ghiță nu a mai rezistat și a izbucnit.  „Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în… pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier”, i-a strigat Faimosul colegei sale de echipă.

După ce Elena i-a reproșat că se comportă ca un copil rău și răsfățat, amintind de perioada în care se afla Grațiela în concurs, sportivul i-a dat colegei sale lovitura finală:

„Taci, nu vreau să te mai ascult! Nu îți mai suport vocea asta. Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc”, a mai spus Ghiță.

UPDATE 1 aprilie: După ce au pierdut două jocuri consecutive de eliminare, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze doi colegi de echipă. Primul care a fost propus spre eliminare a fost Andrei, iubitul Karinei, fapt ce a dus la multe discuții în contradictoriu în cadrul echipei. După al doilea meci, cel care a ajuns să depindă de votul publicului a fost Cristian.

„Publicul este suveran, publicul decide cine să plece acasă, voi le-ați dat opțiunile. De această dată, opțiunile au fost Andrei și Cristian. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Cristian”, a anunțat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, în ediția de marți seara.

„Toată lumea de la noi din sat este puţin răcită. Cam toţi avem simptome de Covid-19”. Ambulanța nici nu se mai deplasează
Recomandări

„Toată lumea de la noi din sat este puţin răcită. Cam toţi avem simptome de Covid-19”. Ambulanța nici nu se mai deplasează

 

UPDATE 31 martie. Se pare că lipsa alimentelor, efortul depus pe traseu dar și stresul nominalizărilor sper eliminare și-au spus cuvântul, iar Războinicul Andrei de la Survivor a ajuns pe mâinile medicilor. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, caer a menționat că nu este vorba despre nimic grav.

„Andrei nu este alaturi de colegii lui. În momentul de față, este sub observație medicală, a avut niște probleme care au pornit de la stomac. Vă ținem la curent cu starea lui. Nu este nimic grav, se va alătura colegilor cât de curând”, a anunțat prezentatorul Survivor România.

UPDATE 30 martie. Scene interesante, sâmbătă seară, la Survivor România 2020. Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, pare să fie destul de atrasă de interpretul Sonny Flame, nou venit în tabăra “Faimoșilor”.

Cum arată micul dejun COVID-19 la spitalul Neamț: o felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine. ”Recomandarea medicilor e să mâncăm mult”
Recomandări

Cum arată micul dejun COVID-19 la spitalul Neamț: o felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine. ”Recomandarea medicilor e să mâncăm mult”

 
Sonny Flame și Elena Ionescu
Sonny Flame și Elena Ionescu

Producătorii show-ului filmat în Republica Dominicană “au scăpat” câteva secunde în care se vede că Elena și Sonny dorm pe aceeași saltea, iar cântărețul este destul de apropiat fizic de colega lui de breaslă, potrivit Wowbiz.

UPDATE 26 martie: Pe Faimosul Cezar îl așteaptă acasă iubita sa sexy, de care este extrem de mândru. Tatiana, stabilită de ani buni în Bucureşti, a absolvit Facultatea Administrarea afacerilor la Universitatea Bucureşti, și se poate lăuda deja cu o carieră frumoasă. Ea formează un cuplu cu boxerul din august 2013 și legătura lor pare a fi de nezdruncinat, potrivit Wowbiz.

Cezar Juratoni și-a cerut iubita de soție direct de la Survivor România. „M-am gândit mult aici, și îmi este atât de dor de ea. De aceea, nu am să mai aștept, când am să mă întorc în țară, am să îi cumpăr imediat inelul, îl și vizualizez cum arată, și am să i-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu”, i-a spus Cezar lui Mihai Onicaș.

Triajul despre care România merită să știe. Cine decide cine trăieşte şi cine moare?
Recomandări

Triajul despre care România merită să știe. Cine decide cine trăieşte şi cine moare?

 

UPDATE 25 martie: Soția lui Andrei Duban a părăsit competiția Survivor România, după mai multe săptămâni în care a dat tot ce a putut pentru a aduce cât mai multe puncte echipei sale. Grațiela a fost eliminată, după ce fusese nominalizată alături de Ghiță.

„Urmatoarea persoană care părăsește Survivor România este Grațiela. Ai fost eliminată din această competiție, Ghiță continuă”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii. Întrebată care sunt ultimele cuvinte pe care vrea să le spună în competiție, Faimoasa a oferit un răspuns caracteristic ei.

„Dor, durere și putere”, a spus Grațiela Duban de la Survivor, după ce a aflat că nu va părăsi competiția.

UPDATE 23 martie: În ediția de dumincă seara, consiliul a fost unul extrem de tensionat, zarurile conflictului fiind aruncate. Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Grațiela Duban și Ghiță Balmus, cei doi fiind acum la ”mâna” publicului.

Nominalizații au declarat că se așteptau să fie trimiși spre eliminare, Gratiela Duban fiind cea mai critică la adresa echipei sale.  „Suntem o echipă doar când câștigam!”, a acuzat aceasta.

UPDATE 17 martie: Momente de panică la Survivor România, în ediția de luni seara, la Kanal D. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar Elena Ionescu, din echipa Faimoșilor, a ajuns la spital, după ce a leșinat în fața tuturor.

„Nu știu ce mi s-a întâmplat. Am simțit o durere, apoi mi s-a pus alb în fața ochilor, m-am trezit după nu știu câte minute. Important e că am fost bine, am ajuns apoi la Urgență și acum totul e în regulă”, a declarat artista, recunoscând că nu-și amintește nimic din ce i s-a întâmplat, scrie revista VIVA!

UPDATE 16 martie: În ediția de duminică seara, faimoasa Grațiela Duban a fost filmată în timp ce se bucura alături de colegii ei după o nouă victorie. Fără să-și dea seama că este filmată și că imaginile ar putea să dea curs zvonurilor, Grațiela Duban a sărit și l-a pupat pe obraz pe colegul ei de echipă, Mihai Onicaș.  

De altfel, soția lui Andrei Duban și-a asumat multe responsabilități în echipa Faimoșilor. Soția lui Andrei Duban este cea care face mâncare pentru echipă, dar și care le ridică moralul băieților.

UPDATE 11 martie: În ediția de marți, 10 martie, războinicul Andi a părăsit Republica Dominicană, după ce a fost propus către eliminare. Telespectatorii au avut de ales între faimoasa Grațiela Duban și războinicul Andi Constantin.

„Votul a fost unul foarte strâns. Susținătorii voștri au votat masiv. Atât Andi, cât și Grațiela au fost ba eliminați, ba salvați. Clasamentul s-a schimbat de la minut la minut, până în ultimul moment.

Totuși, românii au decis. Următoarea persoană eliminată din Survivor România 2020 este Andi”, a declarat Dan Cruceru la Kanal D. Andi a primit vestea cu zâmbetul pe buze. Colegii războinicului au izbucnit în lacrimi atunci când au auzit.

UPDATE 9 martie: Ziua Internațională a Femeii i-a adus împreună pe Faimoșîi și Războinicii de la “Survivor România”, la finalul meciului în care echipa roșie a pierdut protecția, fiind nevoită să își trimită un membru al echipei în față publicului.

Dan Cruceru, gazdă celebrului show, i-a invitat pe cei rămăși în competiție în „Casă Poveștilor Frumoase” și le-a citit un mesaj emoționant scris propriei mame, aducând lacrimi pe obrajii concurenților. Andrei Ciobanu și Grațiela Duban au fost foarte impresionați de acest moment, ambii concurenți pierzându-și cea mai importantă ființă din viață lor. „Te iubesc!” este mesajul pe care faimoasa i l-ar fi transmis celei care i-a dat viață și i-a îndrumat primii pași în viață.

„Îmi place să fiu copil, să cred în superputeri și aș da orice să-i mai pot spune ‘iartă-ma’! Vreau să le trimit un mesaj tuturor celor de acasă, care încă mai au părinții alături, să le spună că îi iubesc, să nu îi uite și oricât de greu le-ar fi să ii sune și să ii vadă!”, a spus gâtuit de emoții și de lacrimi Andrei Ciobanu.

Lacrimile au curs neîncetat pe obrajii concurenților la auzirea cuvintelor pline de dragoste, empatie, emoție transmise de iubitele, mamele și bunicile lor.

UPDATE 5 martie:Grațiela Duban se află încă în competiția Survivor România, iar dorul de casă este din ce în ce mai apăsător. În ediția de miercuri seara, concurenta de la Kanal D a primit un mesaj emoționant de la băiețelul ei și al lui Andrei Duban, care a făcut-o să izbucnească în plâns.

UPDATE 4 martie: Echipa Războinicilor de la “Survivor România” pare că stă pe un butoi de pulbere de câteva săptămâni. În ediția de marți seara, 3 martie,  au pierdut meciul de comunicare, ceea ce a detonat atmosfera în tabăra albastră.

Au fost toți împotriva lui. În momentul în care Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, a anunțat numele concurenței care va părăși competiția, războinicii au izbucnit. Karina Fetica și Emanuela Huruiala nu și-au putut stăpâni lacrimile, cu atât mai mult cu cât au contribuit, prin votul lor, la această eliminare.

Emanuel Neagu a lovit pământul cu pumnul, iar Lola Crudu le-a reproșat că strategia avută de colegii ei a fost una greșită, ducând la eliminarea Adrianei Popescu, o concurență puternică, venită în Republica Dominicană pentru a oferi un viitor mai bun fiicei sale, Eva.”Fericiți?!”, a țipat Lola Crudu la colegii ei.

„Eu vreau acasă, Adriana, nu e corect!”, au fost cuvintele pe care războinică i le-a adresat prietenei sale din competiția Survivor România.  Adriana Popescu se va întoarce în țară. Războinică le-a mulțumit colegilor săi și le-a adresat cuvinte frumoase, gâtuită de emoție si regret.

UPDATE 3 martie: A izbucnit un nou conflict la Survivor România, în ediția de luni seara,  între Grațiela Duban și Elena Ionescu. Soția lui Andrei Duban a început să plângă.

Soția lui Andrei Duban a fost iarăși acuzată de Elena Ionescu că joacă teatru, potrivit cancan.ro. „De unde atâta încărcare? Ea face lucrurile care îi plac și nimeni nu s-a băgat peste ea”, a spus cântăreața.

UPDATE 2 martie: Zarurile au fost aruncate în echipa “Războinicilor” de la Survivor România, taberele fiind pe poziții de război, două concurente puternice fiind trimise la duel în fața telespectatorilor. Adriana Popescu și Lola Crudu au fost propuse spre eliminare de către “Războinici”, care au pierdut ambele meciuri de protecție, din acest weekend.

UPDATE 26 februarie: În ediția de marți seara, 25 februarie, Remus a părăsit competiția Survivor România cu lacrimi în ochi, dar nu înainte de a da cărțile pe față.

Concurentul din Republica Dominicană a spus a fost nominalizat spre eliminare de colegii săi pentru că în ultima vreme nu a mai vrut să ia parte la strategiile lor de joc. Remus nu a putut pleca înainte de le spune colegilor din echipa Războinicilor că ei nu lucrează în echipă, ci individual, potrivit Wowbiz.

UPDATE 24 februarie: Mobilizare extraordinară a Faimosilor de la “Survivor România”, aceștia s-au redresat, au regândit strategia competițională și au reușit să aducă două victorii consecutive, în ediția de duminică seara, 23 februarie.

Pe lângă imunitatea dobândită, în urmă victoriilor repetate, Faimoșii au intrat și în posesia proviziilor atât de necesare pentru a capătă forță pentru jocurile viitoare. 

În consiliul de eliminare de duminică, Lola a fost votată aproape în unanimitate de echipa să fie cea de-a două concurență propusă spre eliminare. Ediția de sâmbătă “Survivor România”, încheiată tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitură dificilă pentru Războinici, aceștia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

UPDATE 19 februarie: Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România, după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Într-un moment de tensiune, sportiva și-a pierdut cumpătul și a făcut gestul care a costat-o scump și a trimis-o acasă.

UPDATE 18 februarie: Iulian Pîtea, fost concurent la Exatlon, a rupt tăcerea și și-a spus părerea cu privire la atitudinea Grațielei de la Survivor România. Fostul Semifinalist de la Kanal D susține că soția lui Andrei Duban este falsă și că face un joc intelligent.

UPDATE 17 februarie: După ce au pierdut jocul, în favoarea Faimoșilor, Războinicii au  fost nevoiți să voteze cine va pleca acasă. În urma citirilor voturilor concurenților din tabăra Războinicilor, Remus a reieși ca fiind nominalizat spre eliminare. Concurentul este acum la mâna publicului, care va decide dacă va pleca sau va continua lupta pentru supraviețuire din Republica Dominicană. Remus a primit șase voturi din partea colegilor săi, în timp ce Ema a primit un singur vot.

UPDATE 12 februarie: Bogdan Vlădău a fost eliminat de la Survivor România.

UPDATE 10 februarie: Sâmbătă și duminică, concurenții de la “Survivor România” au avut parte de surprize repetate. După eliminarea din competiție a lui Lino Golden, sâmbătă seară, în urmă voturilor telespectatorilor, Faimoșii și Războinicii și-au disputat duminică protecția în față eliminărilor, într-un joc de imunitate plin de tensiune. Concurenții echipei roșii s-au văzut iar în postura de a-și trimite, în față publicului, spre eliminare, trei colegi de echipa: Bogdan Vladau, votat de echipa, Asiana Peng, de Cezar Juratoni, și Elena Ionescu, nominalizată de Ana Maria Pal.

UPDATE 9 februarie: După ce Cristina Șișcanu a fost prima care a luat avionul către casă, cel care a urmat-o a fost Lino Golden. Artistul a fost eliminat în ediția de sâmbătă, 8 februarie.

UPDATE 5 februarie. La Consiliul de eliminare, Faimoșii au decis că voturile de propunere pentru eliminare să fie secrete, pentru a nu crește și mai mult tensiunile în tabăra lor. Acestea s-au împărțit, însă, în mod egal către Asiana Peng și Răul Cormos, cei doi concurenți întrând automat spre eliminare, prounerea din partea întregii echipe. Alături de cei doi Faimoși s-au alăturat și Lino Golden, propus de Cezar Juratoni, și Bogdan Vladau, indicat de Elena Ionescu.

UPDATE 4 februarie: În ediția de luni, 3 februarie, înainte că cele două echipe să își dea întâlnire pe traseul sportiv, două concurente s-au alăturat acestora, Alexandra Soare, la Războinici, și Ana Maria Pal, la Faimoși.

Alexandra are 24 de ani și este pasionată de tenis, iar Ana Maria are 26 de ani și practică sporturi de contact

UPDATE 3 februarie: Ruby este a doua concurentă din echipa Faimoșii, care a fost eliminată de la Survivor România, în urma voturilor venite din partea telespectatorilor, în ediția de duminică, 2 februarie.

UPDATE 29 ianuarie. Elena Ionescu, Ruby și Lino Golden, din echipa Faimoșilor, propuși de eliminare la Survivor Romania.

UPDATE 27 ianuarie. Cristina Șișcanu este prima concurentă de la Survivor România, care a părăsit competiția. Soția lui Mădălin Ionescu a fost votată să plece acasă, iar Duminică, aceasta a ajuns în țară alături de familia ei.

Trei noi concurenți au ajuns în Republica Dominicană, după eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru, în urma accidentării. Astfel că,  în echipa Faimoșilor au intrat un baschetbalist și un antrenor de fitness, Ghiță Balmuș și Raul Cormoș, în timl ce Războinicii l-au primit în rândul lor pe Cornel Chirică, și el instructor personal.

UPDATE 22 ianuarie. Augustin Viziru s-a retras de la Survivor România din cauza accidentării la picior.

Cristina Șișcanu, Elena Ionescu și Asiana Peng au fost propuse la eliminare.

UPDATE, 19 ianuarie, ora 21:56Augustin Viziru, din echipa Faimoșilor, a suferit o accidentare la picior în urma unui meci contra Războinicilor. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale.

UPDATE, 19 ianuarie, ora 21:18Karina, din echipa Războinicilor, s-a accidentat la mână. Acesteia i-a intrat cuțitul în mână în timp ce scobea o nucă de cocos.

UPDATE, 19 ianuarie, ora 15:56 – Competiția „Survivor România” a început în forță aseară, Faimoșii și Războinicii au primit „botezul” junglei dominicane și au avut parte de prima confruntare pe traseul sportiv. Scorul de 10 la 2 le-a adus Războinicilor două recompense importante: „focul” și „acoperișul”.

UPDATE, ora 21:50Ruby s-a resimțit după prima cursă de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor a pierdut cursa împotriva Lolei din echipa Războinicilor, iar la sfărșit a rămas fără aer și a mers să se întindă pe bancă, fiind încurajată și susținută de colegi.

UPDATE, ora 21:07 – În primul episod al emisiunii, jurnalista Cristina Șișcanu, care face parte din echipa Faimoșilor, a izbucnit în plâns, cu gândul la familia pe care a lăsat-o acasă pentru a participa la concursul din Republica Dominicană.

UPDATE, ora 17:31 – Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor România, care începe sâmbătă seara la Kanal D, a făcut declarații cu doar câteva ore înainte de difuzarea emisiunii.

„Survivor este cu adevărat un fenomen. Vorbim de lupte crâncene, de dueluri acerbe între concurenți, vorbim de condiții la limita supraviețuirii. Credeți-mă, totul este 100% real și totul se desfășoară cu o viteză amețitoare”, a spus el.

UPDATE – 18 ianuarie: Show-ul este filmat în Republica Dominicană, o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. În partea de vest se învecinează cu statul Haiti.

Ea ocupă două treimi din suprafața Insulei Hispaniola, fiind a doua insulă ca mărime din Arhipelagul Antilelor Mari.

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, dar și pentru munții din zonele de coastă, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 metri).

Cu peste șase milioane de sosiri turistice în fiecare an, e cea mai populară destinație turistică din regiunea Caraibelor și ocupă TOP 5 în America.

A fost numită „La Española” (Mica Spanie), imediat după descoperirea de către Cristofor Columb, datorită faptului că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă.

Acest termen este folosit din secolul al XVI-lea și se referea pe atunci la teritoriile descoperite dincolo de Oceanul Atlantic. Lumea Nouă cuprinde America de Nord, America de Sud și Oceania, inclusiv Australia.

Republica Dominicană are capitala la Santo Domingo, fiind cel mai mare oraș al țării și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă.

UPDATE 17 ianuarie: Avem primele imagini de la Survivor România. Care sunt echipele ce se vor înfrunta începând cu 18 ianuarie!

UPDATE: Zece concurenți ambițioși, încă necunoscuți publicului larg, vor răspunde provocării uriașe lansate de „Survivor România”, reality-ul care va fi difuzat, în curând, de Kanal D.

Cei zece curajoși își vor testa limitele fizice și rezistență psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii. Diferiți că vârstă și preocupări cotidiene, aceștia sunt gata de confruntarea cu jungla Dominicană, pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern. La start se află cinci fete și cinci băieți cu calități fizice de excepție. Aceștia sunt: Adriana Popescu, Elena Karina Fetica, Ema (Emanuela Carmen Huruiala), Lola (Lilia Crudu), Claudia Mirela Rostaş , Andrei Ciobanu Remus Laurențiu Mihai , Cristian Marius Ioniță, Andi Constantin

UPDATE: Lista concurenților de la Survivor România este completată de Elena Ionescu. Artista îi ia locul Ioanei Filimon, care din motive medicale s-a retras din concurs.

Alături de Elena Ionescu, vor evolua în față milioanelor de telespectatori, Ruby, Asiana Peng, Grațiela Duban, Cristina Sișcanu, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Această este lista completă a  concurenților vedetă, urmând că, în curând, să aflați cine sunt cei zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.  

Jungla din Republica Dominicană le va întinde concurenților capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în față milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoțîi și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege.

Concurenți Survivor România. Lista vedetelor:

  • Ruby
  • Asiana Peng
  • Grațiela Duban
  • Cristina Șișcanu
  • Bogdan Vlădău
  • Augustin Viziru
  • Lino Golden
  • Cezar Juratoni
  • Elena Ionescu
  • Mihai Onicas

Augustin Viziru și Ruby, printre concurenții Survivor România 2020

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

Actor carismatic, prezența plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. Publicul  l-a putut urmări atât pe micul ecran,  în seriale, producții de lungmetraj și reality-show-uri, dar și pe marile ecrane.

Augustin Viziru a avut și o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioada descoperea și competițiile de biliard. Are în palmares și titluri de campion național și balcanic și e recunoscut că unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de biliard din România.

Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul sau, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis și cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Țiriac și Ilie Năstase. 

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine, Survivor România e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiție scoate ce mai bun sau ce e mai rău din ține. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent.

Toată viață mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțîn ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge”, spune Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România”. 

Doi sportivi cunoscuți au acceptat marea provocare

Multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede că rezistență fizică și inteligență ii vor fi aliați în această competiție extrem de dura.

 „Sunt sigur că voi face față acestui concurs. Punctele mele forțe sunt rezistență, viteză, inteligență. Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face față cu brio oricărei încercări ”, declara Cezar Juratoni.

 O apariție exotică la „Survivor România” este Asiana Peng, gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. 

A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la barna și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu ii este teamă de nimic. 

„Sunt rezistență, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, spune sportivă.

Dan Cruceru va fi prezentatorul Survivor România 2020

Abandonați în mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor trece prin foarte multe încercări,  vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limita se va află un singur câștigător.  

Close
Închide
  Close