Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Survivor România: Ce s-a întâmplat în cea de-a doua ediție

Survivor România: Ce s-a întâmplat în cea de-a doua ediție

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” începe pe 18 ianuarie și se pregătește să își arunce concurenții în lupta pentru supraviețuire. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care își vor ascuți simțurile și își vor pune la bătaie strategiile că să reziste în ceea ce va fi cea mai inspirațională și provocatoare experiență televizată.

De Livia Lixandru, Daria Maria Diaconu,

UPDATE, 19 ianuarie, ora 21:56Augustin Viziru, din echipa Faimoșilor, a suferit o accidentare la picior în urma unui meci contra Războinicilor. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale.

UPDATE, 19 ianuarie, ora 21:18Karina, din echipa Războinicilor, s-a accidentat la mână. Acesteia i-a intrat cuțitul în mână în timp ce scobea o nucă de cocos.

UPDATE, 19 ianuarie, ora 15:56 – Competiția „Survivor România” a început în forță aseară, Faimoșii și Războinicii au primit „botezul” junglei dominicane și au avut parte de prima confruntare pe traseul sportiv. Scorul de 10 la 2 le-a adus Războinicilor două recompense importante: „focul” și „acoperișul”.

UPDATE, ora 21:50Ruby s-a resimțit după prima cursă de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor a pierdut cursa împotriva Lolei din echipa Războinicilor, iar la sfărșit a rămas fără aer și a mers să se întindă pe bancă, fiind încurajată și susținută de colegi.

UPDATE, ora 21:07 – În primul episod al emisiunii, jurnalista Cristina Șișcanu, care face parte din echipa Faimoșilor, a izbucnit în plâns, cu gândul la familia pe care a lăsat-o acasă pentru a participa la concursul din Republica Dominicană.

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»

UPDATE, ora 17:31 – Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor România, care începe sâmbătă seara la Kanal D, a făcut declarații cu doar câteva ore înainte de difuzarea emisiunii.

„Survivor este cu adevărat un fenomen. Vorbim de lupte crâncene, de dueluri acerbe între concurenți, vorbim de condiții la limita supraviețuirii. Credeți-mă, totul este 100% real și totul se desfășoară cu o viteză amețitoare”, a spus el.

UPDATE – 18 ianuarie: Show-ul este filmat în Republica Dominicană, o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. În partea de vest se învecinează cu statul Haiti.

Ea ocupă două treimi din suprafața Insulei Hispaniola, fiind a doua insulă ca mărime din Arhipelagul Antilelor Mari.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, dar și pentru munții din zonele de coastă, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 metri).

Cu peste șase milioane de sosiri turistice în fiecare an, e cea mai populară destinație turistică din regiunea Caraibelor și ocupă TOP 5 în America.

A fost numită „La Española” (Mica Spanie), imediat după descoperirea de către Cristofor Columb, datorită faptului că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă.

Acest termen este folosit din secolul al XVI-lea și se referea pe atunci la teritoriile descoperite dincolo de Oceanul Atlantic. Lumea Nouă cuprinde America de Nord, America de Sud și Oceania, inclusiv Australia.

Republica Dominicană are capitala la Santo Domingo, fiind cel mai mare oraș al țării și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă.

UPDATE 17 ianuarie: Avem primele imagini de la Survivor România. Care sunt echipele ce se vor înfrunta începând cu 18 ianuarie!

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu
Recomandări

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

UPDATE: Zece concurenți ambițioși, încă necunoscuți publicului larg, vor răspunde provocării uriașe lansate de „Survivor România”, reality-ul care va fi difuzat, în curând, de Kanal D.

Cei zece curajoși își vor testa limitele fizice și rezistență psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii. Diferiți că vârstă și preocupări cotidiene, aceștia sunt gata de confruntarea cu jungla Dominicană, pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern. La start se află cinci fete și cinci băieți cu calități fizice de excepție. Aceștia sunt: Adriana Popescu, Elena Karina Fetica, Ema (Emanuela Carmen Huruiala), Lola (Lilia Crudu), Claudia Mirela Rostaş , Andrei Ciobanu Remus Laurențiu Mihai , Cristian Marius Ioniță, Andi Constantin

UPDATE: Lista concurenților de la Survivor România este completată de Elena Ionescu. Artista îi ia locul Ioanei Filimon, care din motive medicale s-a retras din concurs.

Alături de Elena Ionescu, vor evolua în față milioanelor de telespectatori, Ruby, Asiana Peng, Grațiela Duban, Cristina Sișcanu, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Această este lista completă a  concurenților vedetă, urmând că, în curând, să aflați cine sunt cei zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.  

Jungla din Republica Dominicană le va întinde concurenților capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în față milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoțîi și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege.

Concurenți Survivor România. Lista vedetelor:

  • Ruby
  • Asiana Peng
  • Grațiela Duban
  • Cristina Șișcanu
  • Bogdan Vlădău
  • Augustin Viziru
  • Lino Golden
  • Cezar Juratoni
  • Elena Ionescu
  • Mihai Onicas

Augustin Viziru și Ruby, printre concurenții Survivor România 2020

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

Actor carismatic, prezența plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. Publicul  l-a putut urmări atât pe micul ecran,  în seriale, producții de lungmetraj și reality-show-uri, dar și pe marile ecrane.

Augustin Viziru a avut și o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioada descoperea și competițiile de biliard. Are în palmares și titluri de campion național și balcanic și e recunoscut că unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de biliard din România.

Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul sau, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis și cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Țiriac și Ilie Năstase. 

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine, Survivor România e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiție scoate ce mai bun sau ce e mai rău din ține. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent.

Toată viață mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțîn ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge”, spune Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România”. 

Doi sportivi cunoscuți au acceptat marea provocare

Multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede că rezistență fizică și inteligență ii vor fi aliați în această competiție extrem de dura.

 „Sunt sigur că voi face față acestui concurs. Punctele mele forțe sunt rezistență, viteză, inteligență. Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face față cu brio oricărei încercări ”, declara Cezar Juratoni.

 O apariție exotică la „Survivor România” este Asiana Peng, gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. 

A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la barna și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu ii este teamă de nimic. 

„Sunt rezistență, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, spune sportivă.

Dan Cruceru va fi prezentatorul Survivor România 2020

Abandonați în mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor trece prin foarte multe încercări,  vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limita se va află un singur câștigător.  

Close
Închide
  Close