UPDATE 13:15 Potrivit Observator, anchetatorii au găsit în casa lui Cheloo, la percheziţii, o cantitate de 500 de grame de canabis. Artistul susţine că drogurile erau pentru consum propriu.

UPDATE 12:52  În urmă cu puțin timp Cheloo a ajuns la sediul DIICOT Ploiești, unde va fi audiat, în calitate de suspect, susțin surse din zona anchetei. Atitudinea artistului trăda asumare totală a greșelilor. Cheloo nu evitat interacțiunea cu ziariștii care îl așteptau în fața sediului DIICOT și, spre surpinderea tuturor, artistul și-a pus cenușă în cap. ”Mă simt ca lupul între oi și am să-mi reproșez multe”, a declarat el aparent resemnat, semn că are de gând să recunoască tot în fața procurorilor

cheloo

UPDATE 12:15 Cheloo urmează să fie adus la audieri de la Breaza, acolo unde are casă. Noaptea trecută, în casa sa a fost organizată o mare petrecere în cadrul căreia, spun surse judiciare, s-au consumat droguri. Mai mult, unele dintre persoanele aduse până acum la audieri, direct de la chef, păreau că se află sub influenţa drogurilor

audieri 1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Maria Zaharova, după ce ministrul român de externe a spus că limba moldovenească nu există: „Nici Aurescu nu a existat niciodată, dar a fost creat”
Recomandări
Maria Zaharova, după ce ministrul român de externe a spus că limba moldovenească nu există: „Nici Aurescu nu a existat niciodată, dar a fost creat”

UPDATE ora 10.50 | Conducerea postului Antena 1 s-a întrunit pentru a decide soarta emisiunii „iUmor”, în care Cheloo era anunțat jurat. Într-o situație similară, când Tudor Constantinescu, patronul cofetăriei Chocolat, a fost reținut de DIICOT pentru evaziune fiscală și spălare de bani, conducerea PRO TV a decis ca acesta să apară în emisiunea „Bake Off România”, unde este jurat.

Cheloo de la Paraziţii urmează să fie adus la sediul DIICOT Ploiești pentru trafic de droguri.

În aceste momente se efectuează în Bucureşti şi Ploieşti o amplă acţiune care însumează 10 percheziţii în urma cărora urmează să fie aduse la audieri aproximativ 90 de persoane.

Conform surselor judiciare, unul dintre cei percheziţionaţi, artistul Cheloo, are calitate de suspect.

Potrivit surselor judiciare, Cheloo, ar fi adus la mai multe petreceri diverse cantități de droguri, în special canabis, pe care le dădea și celorlalți invitați. Procurorii vor stabili dacă acesta poate fi acuzat de cosum, dar și trafic de droguri.

Euroins și-a șters propria conferința de presă de pe YouTube, după ce amenințase în ea că va investiga persoanele incomode, iar ASF a interzis ziarul Bursa