MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

Bombă despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel: „Nu se știe dacă e copilul lui”

Distribuie

Viziomara Carmen Harra a intrat în direct la o emisiune de la Kanal D, unde și-a spus părerea despre bomba dinshowbiz-ul românesc, și anume sarcina Valentinei Pelinel, despre care se spune că așteaptă un copil de la cristi Borcea, cel care, în acest moment, este însurat cu Alina Vidican.
Între cele două femei s-a iscat un adevărat scandal, fiecare dintre ele având replici dure la adresa celeilalte.
„În 2011 am spus că nu o să rămână cu Alina. Eu nu cred că rămâne nici cu una nici cu alta. Și nici nu sunt sigură că acest copil al Valentinei este al lui Borcea. Până la urmă, domnul Borcea o să plătească multe pensii alimentare. Trebuie să se dovedească că acest copil este al lui Borcea, iar eu cred că Alina și Borcea vor divorța și el nu va rămâne cu niciuna dintre ele. De ce nu a spus cine e tatăl copilului?”, a explicat Carmen Harra.
„Toate femeile astea ar trebui să se unească și să-i joace o farsă lui Borcea. Toate femeile astea sunt înșelate, lăsate cu copii… Ce vă face să credeți că nu va înșela în continuare?… Se va despărți de Alina, dar nu o ia de nevastă pe Valentina. Singura femeie care a avut înțelepciune și care l-a înțeles a fost prima nevastă. dar niciuna nu va rămâne cu el”,  a mai spus vizionara care, de mulți ani, este stabilită în America.

Citește mai multe despre Carmen Harra, Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii