Starul hollywoodian Brad Pitt a explicat cum este viața de actor pentru el.

„Sunt actor pentru că așa simt. Nu am urmărit niciodată banii sau faima…

…A spune povești este pasiunea mea. De aceea îmi place să fiu atât actor, cât și producător”, a declarat Brad Pitt.

Întrebat dacă este sau nu deranjat să fie tot timpul în centrul atenției, starul hollywoodian a răspuns:

„Să fii Brad Pitt toată ziua poate fi un pic deranjant, dar încerc să îl las pe actor pe platourile de filmare. Când ajung acasă sunt doar Brad”.

„E plăcut să fiu recunoscut, pentru că acest lucru îmi dă încredere în mine. Mi-e foarte clar că nu am greșit atunci când am ales să devin actor, deși mi-am dorit să fiu jurnalist. Ceea ce mă deranjează când vine vorba de celebritate este invadarea vieții private. Îl invidiez, de exemplu, pe Robert Redford, care a reușit să-și trăiască viața fără să fie deranjat de nimeni”, a mai spus Brad Pitt, potrivit El Mundo.

Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Starul a fost căsătorit cu Angelina Jolie, 43 de ani. Cei doi și-au unit destinele în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston.

FOTO: Northfoto

Citeşte şi:

Dincolo de fenomenul Greta Thunberg. „Nu există nici un scenariu care să stopeze creșterea nivelurilor oceanelor în acest secol”, avertizează un nou raport de mediu al Națiunilor Unite

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
PARTENERI - GSP.RO
Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor
HOROSCOP
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor