Mergi direct la conținut »
Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Cei doi actori se aflau în plină dispută pentru a obține custodia celor șase copii ai lor. Procesul urma să înceapă pe 4 decembrie, dar Brad Pitt şi Angelina Jolie au reuşit să ajungă la un acord. 

Fostul cuplu de aur de la Hollywood a semnat un acord privind custodia copiilor, evitând astfel să-i târască pe Paddox, Pax, Know, Zahara, Shiloh și Vivienne la tribunal, potrivit Agerpres.

„Un acord privind custodia a fost agreat în urmă cu două săptămâni şi a fost semnat de ambele părţi şi de judecător”, a indicat, vineri, avocata Samantha Bley DeJean.

„Acordul, bazat pe recomandările evaluatorului în custodia copilului, elimină necesitatea unui proces. Documentele şi detaliile acordului sunt confidenţiale pentru protejarea intereselor copiilor”, a adăugat ea.

Procesul, chiar dacă nu era public, ar fi fost dezagreabil pentru ambele părţi, mai ales pentru Brad Pitt, având în vedere că Angelina era dispusă să se folosească de acuzaţiile de „abuz fizic şi verbal” împotriva fiului său Maddox, în incidentul din avion din 2016, care a dus la divorț.

Citește și: Fosta bonă a Angelinei Jolie rupe tăcerea. “Depresivă și foarte geloasă“


VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. „Mi-a scăzut glicemia”


 

Close
Închide
  Close