Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt , după divorțul de Ilie Năstase. “L-am văzut la brațul altei femei”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt , după divorțul de Ilie Năstase. “L-am văzut la brațul altei femei”

Brigitte Sfăt , după divorțul de Ilie Năstase. “L-am văzut la brațul altei femei”

Brigitte Sfăt , după divorțul de Ilie Năstase. Bruneta și fostul tenismen se află în plin divorț, însă au decis să rămână în relații bune. Vedeta a declarat că și-a văzut soțul la brațul altei femei.

De Livia Lixandru,

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit faptul că el deja a început să iasă cu alte femei, iar aceasta a declarat că lui îi plac femeile independente și puternice. 

„Sunt în divorţ. Muncesc foarte mult ca să uit. Eu încerc să construies o temelie pentru viaţa care mă aşteaptă să o am înainte. am vorbit acum 10 minute cu Ilie, suntem foarte buni prieteni. Eu mă încăpăţânez să încerc să îmi creez independenţa. Eu nu aş vrea să deranjez dacă el îşi face o iubită. L-am văzut la braţul unei femei. Nu mi-a spus cine ar fi, dar spune că este nemulţumit de atitudinea lor. Îşi punea întrebarea dacă va mai găsi o femeie ca mine sau ca Amalia, să încerce să fie independente financiar. Pentru o relaţie cred că ai nevoie de mai mult, el este obişnuit cu femei puternice şi independente”, a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars. Recent, Brigitte Sfăt a recunoscut că și-a înșelat soțul.

Citește și

EXCLUSIV/ Mihaela Tatu are un job care o ține numai pe drumuri. “Anul trecut am stat doar 3 luni acasă”

Close
Închide
  Close