Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt recunoaște că l-a înșelat pe Ilie Năstase. Dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut niciodată bruneta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt recunoaște că l-a înșelat pe Ilie Năstase. Dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut niciodată bruneta

Brigitte Sfăt recunoaște că l-a înșelat pe Ilie Năstase. Dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut niciodată bruneta

Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri pe care nu le-a mai făcut niciodată până acum. Bruneta a mărturisit că l-a înșelat pe Ilie Năstase.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt, care s-a tatuat de curând, este partenera de viață a fostului mare campion la tenis Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt, care a fost mutilată de fostul său soț, a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, în care a afirmat că i-a fost infidelă celui care îi este soț în prezent, Ilie Năstase.

„De un an de zile, îmi ofer o oră pe zi corpului meu. Am și celulită, și grăsime. Am învățat să pun valoare pe mine. Dacă eu nu lucrez la încrederea de sine, cine poate să o facă? Uneori fac sport, uneori masaj. Am ajuns într-un prag când am fost bolnavă de depresie. Chiar dacă aveam posibilitatea financiară să fac aceste lucruri, nu mă simțeam în stare. Nu ieșeam în oraș cu săptămânile. În momentul în care ești pe un pat de spital singură și ești operată de tumori, faci chimioterapie, eram singură, fără persoană iubită, jumătatea mea nu era acolo, nu a venit acolo niciodată.

Mi-a dat doar bani pentru operație. Ajungi să iei viață de la zero. Lui i-a plăcut întotdeauna la mine că sunt o femeie descurcăreață. În momentul în care am început să-mi fac niște ajustări la corp și la față, a început și el să vadă. Și-a dat seamă atunci că mă pierde.

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

Eu nu l-am înșelat niciodată pe Ilie până în momentul în care am plecat de acasă. Am încercat să-mi fac o relație, dar nu a mers. S-a terminat la o lună și ceva. Mi-am dat seamă că e foarte greu la pretențiile pe care le am. Pretențiile mele sunt foarte mari. Eu mă consider femeia perfectă, dar poate cândva va veni și bărbatul care să mă merite. Foarte multe lucruri s-au schimbat între noi. Suntem foarte buni prieteni, ne ajutăm, avem proiecte comune. Ilie va rămâne cel mai bun prieten al meu”, a declarat Brigitte Sfăt.

„5 zile pe săptămână merg la sală, de 3 ori pe săptămâna fac masaje. Mai vreau să dau câțiva centimetri jos. Când sunt supărată mai mănânc câte un deșert, carbohidrați. Lui Ilie îi place o banală ciorbă de salată verde. Cel mai mult îl iubesc pe Domnul Iisus și pe copiii mei.

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!
Recomandări

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!

La Ilie țin foarte mult. El reprezintă bărbatul cel mai important din viața mea alături de fiul meu. Poate voi sta o perioadă singură. Bărbații din ziua de azi sunt foarte superficiali, iar eu sunt o persoană căreia îi place să primescă totul pentru că dau totul. După ce am un bărbat cum este Ilie, probabil nu voi găsi foarte ușor un bărbat la fel de bun că el. Acum a început să nu mă mai înșele! Și atunci când am încercat să-mi fac o relație, bărbatul m-a înșelat.

Ilie a fost cea mai bună variantă pe care am putut să o găsesc. Unica mea așteptare e să nu fiu înșelată și să fiu tratată la adevărată mea valoare. Financiar o duc bine. Ilie e totul pentru mine ca și bărbat deocamdată. Eu nu mă văd lângă un bărbat peste 20 de ani, mă văd singură. Vreau că un bărbat să nu mă înșele și să nu mă lovească. Ilie a început să mă înșele din momentul în care ne-am căsătorit, a crezut că mă are că și soție și poate să caute și în altă parte.

Mi-a părut rău că ne-am căsătorit. Cu siguranță nu m-ar fi înșelat dacă nu ne căsătoream. Viața mea a fost mult mai nefericită după ce ne-am căsătorit.  Noi nu ne-am căsătorit la biserică, iar asta e un lucru negativ”, a mai spus vedeta.


Citește și: EXCLUSIV/O mămică a adunat în jurul ei 80.000 de producători. Fermierii on-line!


 

Close
Închide
  Close