Mergi direct la conținut »
Britney Spears a fost externată din clinica de psihiatrie
Entertainment Libertatea > Entertainment > Britney Spears a fost externată din clinica de psihiatrie

Britney Spears a fost externată din clinica de psihiatrie

Britney Spears a fost externată din clinica de psihiatrie în care s-a internat în urmă cu o lună de bună voie.

Artista a fost externată joi şi a părăsit clinica în compania iubitului ei, Sam Asghari.

Surse apropiate cântăreței au declarat pentru TMZ că Britney își va continua tratamentul medicamentos acasă.

Cântăreața a transmis că s-a internet pentru că a avut nevoie de timp după ce a simțit că-i scapă lucrurile de sub control și se va întoarce în curând pe scenă. „Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi”, a mai spus Britney.

Britney a mai avut și în trecut probleme emoționale, ea suferind o serie de episoade depresive. În anul 2008, artista a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după ce a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline.

Cântăreața a revenit în prim-plan la sfârșitul anului 2008 cu albumul şi turneul mondial ”Circus” şi a concertat în Las Vegas începând din 2014. În luna ianuarie, Britney Spears a renunţat la o nouă serie de spectacole pe care urma să se le susţină în acest oraş din cauza stării de sănătate a tatălui ei.


Citește și: Cum se bucură de modificarea Codului Penal pedofilii condamnaţi şi violatorii rămaşi în libertate! Oferta deputaţilor: iei 10 ani de închisoare, faci doar 5


 

 
 
Close
Close
Închide