Mergi direct la conținut »
Calitățile noilor Gospodari fără pereche. Ce se va întâmpla în primul episod
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Calitățile noilor Gospodari fără pereche. Ce se va întâmpla în primul episod

Calitățile noilor Gospodari fără pereche. Ce se va întâmpla în primul episod

Calitățile noilor Gospodari fără pereche. Mai este doar o zi până la prima ediție, pe 24 mai, de la ora 21:30, la PRO TV. Acest prim episod le face cunoștință telespectatorilor cu noua recoltă de gospodari vrednici pentru a vedea cum trăiesc.

Astfel, după ce vor urmări prima ediție și vor vedea gospodarii, fetele își vor putea alege preferatul și se vor putea înscrie pentru a-i cunoaște.

Anamaria Prodan Reghecampf a reușit să culeagă informații importante despre ei și le pregătește telespectatorilor o ediție cu surprize! Personalități diferite și complexe, peisaje de poveste și gospodării fel de fel sunt doar câteva elemente cheie care conturează întreg tabloul Gospodar fără pereche.

Gospodarii din acest sezon sunt foarte diferiți: glumeți, calmi, onești, determinați, muncitori, haiduci, genii în informatică și inginerie silvică, iubitori de călătorii și sport, oameni cu valori de viață tradiționale, însă cu toții sunt pasionați de ceea ce fac. Mediul în care trăiesc, faptul că sunt conectați la natură le oferă o libertate și o viziune unică asupra vieții. Singura lor apăsare este faptul că nu au pe cineva alături cu care să împartă bucuriile vieții și cu care să construiască familia mult dorită.

Citește și

Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. “Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”

 
 
Close
Close
Închide