Mergi direct la conținut »
Când a început Nadine să fumeze. "Mă cutremur acum"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când a început Nadine să fumeze. "Mă cutremur acum"

Când a început Nadine să fumeze. „Mă cutremur acum”

Nadine a dezvăluit că a început să fumeze încă din adolescență. Vedeta a reușit să scape de acest viciu în urmă cu doi ani.

De Dana Aramă,

Nadine a avut viciul fumatului ani de zile. A început să fumeze de la vârsta de 15 ani și a reușit să renunțe la țigări în urmă cu doi ani.

Vedeta a făcut aceste dezvăluiri pe contul său de socializare. Artista a tras și un semnal de alarmă:

 „Când eram copil, era și la noi gumă de mestecat în formă de tigară. Nu era extraordinară la gust și era și foarte tare, dar așa eram și noi copiii ca oamenii mari, cu “ țigara” în gură… Mă cutremur acum. Am început să fumez de la 15 ani și deși m-am lăsat de fumat de aproape doi ani, tot spun că cea mai mare realizare a mea a fost că am reușit să mă las de fumat.

Pentru ce fel de viitor ne pregătim copiii??? Pentru unul în care îi avem dependenți de modă (mă scuzați , FASHION)… dependenți de like-uri, dependenți de faimă…? Deși aceste “țigări” nu mai există, poate, am folosit această imagine că un simbol pentru cum pregătim mentalitatea copiiilor noștri pentru lucruri dăunătoare lor. Te îmbrățișez ! ❤️”.

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcvipat la show-ul Școala Vedetelor’. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Close
Închide
  Close