Mergi direct la conținut »
Când se alege câștigătorul Exatlon România. Transmisiunea va fi în direct | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când se alege câștigătorul Exatlon România. Transmisiunea va fi în direct | FOTO

Când se alege câștigătorul Exatlon România. Transmisiunea va fi în direct | FOTO

Concursul Exatlon România, care are loc în Republica Dominicană, își desemnează câștigătorul în data de 23 mai. Transmisiunea va fi în direct.

De Dana Aramă,

„Exatlon”, show-ul prezentat de Cosmin Cernat la Kanal D,  se apropie cu pași repezi de finalul atât de așteptat, ce va aduce învingătorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arenă, cea care va decide câștigătorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu oră 19:45.

După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive, a căutării de șine și a raportării corecte la ceilalți, iată că vine și momentul deznodământului. Toți cei rămăși în acest moment în concurs, fie că este vorba de Războinici, fie de Faimoși,  au dovedit că își merită locul în competiție. Oricare dintre ei are șanse uriașe la marele premiu. Rămâne însă de văzut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea finală.

În acest moment, în competiția „Exatlon” au rămas Războinicii Alexandru Nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Roxana Moise și Faimoșii Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș.

Toți concurenții „Exatlon” au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipă, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat intemperiile în celebrul „cotțt” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Razboinici și de Faimoși.

Eroii anonimi din supermarket. Povestea studentei din Iran care lucrează la un magazin din București
Recomandări

Eroii anonimi din supermarket. Povestea studentei din Iran care lucrează la un magazin din București

 

„Exatlon” a devenit un adevărat fenomen în România, aducând în discuție ideea de fair-play, de libertate a alegerii, de valori morale. În timpul șederii în Republica Dominicană, concurenții au trecut prin încercări importante, arătându-se publicului fără ascunzișuri, fie că a fost vorba de slăbiciuni, greșeli inerente sau momente când au dat dovadă de echilibru, înțelepciune.


Citește și: GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani


 

Close
Închide
  Close