Mergi direct la conținut »
Cântăreața de jazz Nancy Wilson a murit. Familia nu a vrut să dezvăluie cauza
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cântăreața de jazz Nancy Wilson a murit. Familia nu a vrut să dezvăluie cauza

Cântăreața de jazz Nancy Wilson a murit. Familia nu a vrut să dezvăluie cauza

Una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzică soul și jazz  s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Anunțul a fost făcut de managerul acesteia, care nu a dezvăluit cauza morții, la dorința familiei.  Cântăreței Nancy Wilsonnu nu îi plăcea să fie catalogată ca artist jazz, ci ca "stilist muzical".

Artista, celebră pentru hituri precum „Guess Who I Saw Today” şi „(You Don’t Know) How Glad I Am” şi care a fost o sursă de inspiraţie pentru cântăreţe ca Nnenna Freelon, Patti Labelle şi Anita Baker, a murit în locuinţa ei din Pioneertown, California, miercuri, potrivit mediafax.

Într-un interviu acordat în 2010, Nancy Wilson a declarat: „Muzica pe care o cânt astăzi este muzica pop a anilor 1960. Nu mă consider muzician de jazz (…) Iau versurile şi îmi pun amprenta asupra lor. Mă consider un interpret de versuri”.

Citește și

Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Close
Închide
  Close