Mergi direct la conținut »
Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!
Sport Libertatea > Sport > Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Cristina Neagu, 30 de ani, accidentată grav în finalul meciului Ungaria - Romania 31-29 în Grupa Principală 2 de la Euro 2018 de handbal feminin, a primit un verdict crunt după investigațiile efectuate la genunchiul drept în această dimineață. GSP.ro informează că sportiva nu va mai juca în acest sezon și va reveni cel mai probabil abia la vară!

Verdict crunt după accidentarea Cristinei Neagu, anunță Marian Ursescu, corespondentul Gazetei Sporturilor la Nancy, Franța: interul tricolorelor a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept. Pauza este de minimum 6 luni, ceea ce înseamnă că actualul sezon este încheiat!

Neagu s-a accidentat grav în minutul 52 al partidei cu Ungaria (29-31, rezultat suficient pentru calificarea fetelor în semifinalele Euro 2018). A fost scoasă cu targa de pe teren şi dusă în vestiar. Colegele plângeau, pur și simplu, pe bancă.

Cristina nu a ajuns direct la spital, unde ar fi trebuit să aștepte câteva ore pentru a face rezonanţa magnetică. Doar i s-a imobolizat genunchiul într-o fașă ghipsată.

Joi dimineaţă la ora 7:00, ora Franţei, un ceas mai târziu la București, Neagu a fost la spitalul din Nancy unde staff-ul medical făcuse programare de miercuri seară, iar diagnosticul primit a fost crunt: ruptură de ligamente!

Echipa GSP a surprins imagini dramatice cu Cristina, azi, înainte ca handbalista să plece la RMN: era deja în cârje și se simțea rău din cauză că i se umflase piciorul.

Diagnosticul a fost confirmat și de Federația Română de Handbal. „Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucișat anterior rupt. Căpitanul echipei naționale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opțiunile pentru o recuperare cât mai rapidă”, transmite FRH, într-o postare pe pagină oficială de Facebook.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 


Citiți și:

Cine este Bianca Bazaliu, jucătoarea convocată de urgență după accidentarea horror a Cristinei Neagu (GALERIE FOTO)

România – Rusia, în semifinalele Euro 2018 de handbal feminin (vineri, ora 18:30). Jucăm fără Cristina Neagu, accidentată la genunchi

Golul Anei Maria Dragut din ultima secundă a meciului cu Norvegia a calificat România în semifinale | VIDEO

Euro 2018 de handbal feminin. Se ştiu semifinalele: Rusia – România, Olanda – Franța. Toate rezultatele

Naționala feminină de handbal a României s-a calificat la Campionatul Mondial 2019

Close
Închide
  Close