MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Cântăreața Jo nu vrea să se mărite niciodată. Decizie radicală, la doar 24 de ani!

Distribuie

Cântăreața Jo nu vrea să se mărite niciodată. Deși are doar 24 de ani, îi e foarte clar ce vrea să facă în viață, iar nunta nu e pe lista ei.

Ioana Anuța, cum se numește Jo în buletin, a avut o ascensiune rapidă. Plecată din Slatina, ea a reușit să cucerească repede Capitala și să se instaleze în topurile muzicale autohtone.

Artista a știut tot timpul ce vrea, atât pe plan personal, cât și profesional. Spune că e realistă când își propune ceva, tocmai pentru ca finalitatea acțiunii să fie una pozitivă. „Îmi propun mereu un target realist, ca să-l și pot îndeplini. Apoi, după ce-l îndeplinesc, pot să cresc. Nu-mi pot propune acum, de exemplu, să fac un hit cu Beyonce, pentru că nu e realist. Dar poate mai târziu va fi”, a declarat ea pentru Libertatea.

Chiar dacă are un iubit, Jo nu-și face planuri de căsătorie. Nu numai pentru că are 24 de ani, ci pentru că nu-și dorește să se mărite niciodată. „Nu-mi doresc să mă căsătoresc niciodată. Nu e o prioritate, nu-mi doresc. Nu e neapărat pentru mine. Așa gândesc acum. Cine știe când mi s-o pune pata să vreau nuntă… Dar nu, nu-mi doresc asta”, a adăugat artista.

Copii? Poate peste vreo 10 ani, dar nu e sigură

Jo crede că singurul lucrul care ar face-o, probabil, să se răzgândească în privința căsniciei ar fi un copil. Doar că nu se vede mamă. Cel puțin, nu încă.

„Nu-mi doresc copii sub nicio formă, nu acum. Poate peste vreo 10 ani, deși nici atunci nu cred”, ne-a mărturisit ea.


Gigi mână de aur. Becali a câștigat 240 de milioane de euro doar de la FCSB. Marea lui ambiție: „Vreau ca până în 2028 să câștig un miliard de euro din fotbal!”

Citește mai multe despre ioana anuta, cantareata, casatorie, Copii și decizie pe Libertatea.

Comentarii