Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cântăreața Jo nu vrea să se mărite niciodată. Decizie radicală, la doar 24 de ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cântăreața Jo nu vrea să se mărite niciodată. Decizie radicală, la doar 24 de ani!

VIDEO/ Cântăreața Jo nu vrea să se mărite niciodată. Decizie radicală, la doar 24 de ani!

Cântăreața Jo nu vrea să se mărite niciodată. Deși are doar 24 de ani, îi e foarte clar ce vrea să facă în viață, iar nunta nu e pe lista ei.

De Ana Maria Păsat,

Ioana Anuța, cum se numește Jo în buletin, a avut o ascensiune rapidă. Plecată din Slatina, ea a reușit să cucerească repede Capitala și să se instaleze în topurile muzicale autohtone.

Artista a știut tot timpul ce vrea, atât pe plan personal, cât și profesional. Spune că e realistă când își propune ceva, tocmai pentru ca finalitatea acțiunii să fie una pozitivă. „Îmi propun mereu un target realist, ca să-l și pot îndeplini. Apoi, după ce-l îndeplinesc, pot să cresc. Nu-mi pot propune acum, de exemplu, să fac un hit cu Beyonce, pentru că nu e realist. Dar poate mai târziu va fi”, a declarat ea pentru Libertatea.

Chiar dacă are un iubit, Jo nu-și face planuri de căsătorie. Nu numai pentru că are 24 de ani, ci pentru că nu-și dorește să se mărite niciodată. „Nu-mi doresc să mă căsătoresc niciodată. Nu e o prioritate, nu-mi doresc. Nu e neapărat pentru mine. Așa gândesc acum. Cine știe când mi s-o pune pata să vreau nuntă… Dar nu, nu-mi doresc asta”, a adăugat artista.

Copii? Poate peste vreo 10 ani, dar nu e sigură

Jo crede că singurul lucrul care ar face-o, probabil, să se răzgândească în privința căsniciei ar fi un copil. Doar că nu se vede mamă. Cel puțin, nu încă.

„Nu-mi doresc copii sub nicio formă, nu acum. Poate peste vreo 10 ani, deși nici atunci nu cred”, ne-a mărturisit ea.


Gigi mână de aur. Becali a câștigat 240 de milioane de euro doar de la FCSB. Marea lui ambiție: „Vreau ca până în 2028 să câștig un miliard de euro din fotbal!”

Close
Închide
  Close