MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 15:00

VIDEO/ Cântăreața Jo și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră. Nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina!

Distribuie

Cântăreața Jo și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră. Când ceilalți copii se jucau, ea era la canto, iar când ei mâncau înghețată, ea se mulțumea să-i privească, pentru că avea interzis la desertul ce-i putea afecta vocea. Azi, cântăreața de 24 de ani, pe numele său real Ioana Ancuța, e fericită că sacrificiile au dat roade și a ajuns celebră. Recunoaște și că nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina.

Tânăra din Slatina a avut o ascensiune rapidă în topurile muzicale autohtone. O ascensiune meritată, pentru că nu s-a abătut niciodată de la drumul ales.

„Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult. Dacă te gândești la un lucru foarte mult, la un moment dat se întâmplă. Nu am luat-o ca pe un sacrificiu. Tot ce am făcut, am făcut că mi-a plăcut și-mi doream din suflet. Chiar dacă nu ieșeam cu copiii afară și nu mâncam înghețată, dar mergeam la canto sau făceam alte chestii care mă bucurau mai mult, chiar îmi plăcea”, a povestit Jo pentru Libertatea.

În anul 2009, pe când avea doar 15 ani, Ioana Ancuța a participat la Finala Eurovision Junior România, iar trei ani mai târziu se clasa pe locul 2 în finala de la „X Factor”. Conștientă că în Capitală avea mai multe șanse de reușită, artista a plecat din Slatina și s-a mutat în București. În prezent, potrivit mărturisirilor sale, nu s-a mai întoarce niciodată în orașul său natal.

„Făceam foarte multe drumuri, eu fiind din Slatina. Până m-am mutat în București, s-au întâmplat o grămadă de peripeții pe parcursul acestui drum. M-am acomodat însă repede, pentru că sunt o tipă care se acomodează repede, apoi renunță greu la lucrurile de care s-a atașat. Nu aș putea să mă întorc în Slatina niciodată”, a recunoscut ea.

A învățat singură să gătească, după ce s-a mutat la București

Odată mutată în capitală, Jo a luat viața-n piept. A început să facă lucruri pe care nu le făcuse pe când stătea cu mama, acasă.

„Am început să gătesc, lucru pe care nu-l făcusem niciodată, să-mi caut ocupații, prieteni. Acum sunt bine. Îmi place să gătesc, nu m-a învățat nimeni, mama nu mă lăsa să o ajut cu nimic, era tot timpul singură în bucătărie. Așa sunt și eu, nu las pe nimeni să mă ajute”, a adăugat artista.

Altfel, Ioana și-a aniversat joi seară ziua de naștere, într-un club privat din Capitală, în prezența prietenilor, foarte mulți dintre ei din show-bizul autohton. Cu acest prilej, ea și-a lansat ultima piesă și a cântat și alte melodii din repertoriu.


Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

Citește mai multe despre artista, cantareata și Slatina pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii