Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cântăreața Jo și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră. Nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cântăreața Jo și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră. Nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina!

VIDEO/ Cântăreața Jo și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră. Nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina!

Cântăreața Jo și-a sacrificat copilăria ca să ajungă celebră. Când ceilalți copii se jucau, ea era la canto, iar când ei mâncau înghețată, ea se mulțumea să-i privească, pentru că avea interzis la desertul ce-i putea afecta vocea. Azi, cântăreața de 24 de ani, pe numele său real Ioana Ancuța, e fericită că sacrificiile au dat roade și a ajuns celebră. Recunoaște și că nu s-ar mai întoarce niciodată în Slatina.

De Ana Maria Păsat,

Tânăra din Slatina a avut o ascensiune rapidă în topurile muzicale autohtone. O ascensiune meritată, pentru că nu s-a abătut niciodată de la drumul ales.

„Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult. Dacă te gândești la un lucru foarte mult, la un moment dat se întâmplă. Nu am luat-o ca pe un sacrificiu. Tot ce am făcut, am făcut că mi-a plăcut și-mi doream din suflet. Chiar dacă nu ieșeam cu copiii afară și nu mâncam înghețată, dar mergeam la canto sau făceam alte chestii care mă bucurau mai mult, chiar îmi plăcea”, a povestit Jo pentru Libertatea.

În anul 2009, pe când avea doar 15 ani, Ioana Ancuța a participat la Finala Eurovision Junior România, iar trei ani mai târziu se clasa pe locul 2 în finala de la „X Factor”. Conștientă că în Capitală avea mai multe șanse de reușită, artista a plecat din Slatina și s-a mutat în București. În prezent, potrivit mărturisirilor sale, nu s-a mai întoarce niciodată în orașul său natal.

„Făceam foarte multe drumuri, eu fiind din Slatina. Până m-am mutat în București, s-au întâmplat o grămadă de peripeții pe parcursul acestui drum. M-am acomodat însă repede, pentru că sunt o tipă care se acomodează repede, apoi renunță greu la lucrurile de care s-a atașat. Nu aș putea să mă întorc în Slatina niciodată”, a recunoscut ea.

A învățat singură să gătească, după ce s-a mutat la București

Odată mutată în capitală, Jo a luat viața-n piept. A început să facă lucruri pe care nu le făcuse pe când stătea cu mama, acasă.

„Am început să gătesc, lucru pe care nu-l făcusem niciodată, să-mi caut ocupații, prieteni. Acum sunt bine. Îmi place să gătesc, nu m-a învățat nimeni, mama nu mă lăsa să o ajut cu nimic, era tot timpul singură în bucătărie. Așa sunt și eu, nu las pe nimeni să mă ajute”, a adăugat artista.

Altfel, Ioana și-a aniversat joi seară ziua de naștere, într-un club privat din Capitală, în prezența prietenilor, foarte mulți dintre ei din show-bizul autohton. Cu acest prilej, ea și-a lansat ultima piesă și a cântat și alte melodii din repertoriu.


Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

Close
Închide
  Close