MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | CEL MAI SINCER INTERVIU cu IOANA ANUŢA, locul doi de la X FACTOR. „Sunt SINGURĂ, nu am pretenţii prea mari la băieţi”

Distribuie

Ioana ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, în care spune că nu a fost deloc frustrată de faptul că nu a reuşit să convingă publicul în finală şi ne-a dezvăluit că nu are, momentan, un iubit.
Ioana, ai fost la un mic, mic pas de câştigarea X Factor. E frustrant să ajungi până în finală şi să pierzi?
Frustrant? În niciun caz! E o bucurie pentru mine să fiu locul 2 la un concurs de o asemenea anvergură! E o bucurie faptul că am ajuns până în finală şi gândul că lumea m-a plăcut, m-a votat şi m-a trimis atât de departe! Am trăit la X factor momente de neuitat şi nu aş putea să regret nimic din ceea ce am trăit acolo, cu atât mai mult locul obţinut în finala de care, sincer vă spun, sunt chiar foarte mândră!
De ce crezi că l-au preferat oamenii de acasă pe Tudor în locul tău?
Până şi eu am recunoscut pe parcursul galelor că Tudor este bun şi merită să câştige! Mă bucur că am avut dreptate, haha!  Sunt fericită că a câştigat Tudor. Avea nevoie de acel premiu mai mult decât mine.
Ai fost cooptată în echipa show-ului Te cunosc de undeva, pentru sezonul al treilea. Ţi se pare o oportunitate pentru cariera ta?
Categoric este o oportunitate pentru cariera mea! Faptul că voi fi într-un show tv, alături de vedete cunoscute, mă face să fiu şi mai mândră de ceea ce am realizat la X factor. Toate acestea sunt dovezi ale faptului că ceea ce am făcut pe scenă la X factor a fost foarte bine şi cariera mea este pe drumul cel bun.
Băieţii sunt curioşi să afle mai multe despre tine. Eşti singură sau ai un iubit? Cum trebuie să fie un băiat ca să-ţi placă?
În momentul de faţă sunt singură… Încă nu mi-am făcut un model anume de băiat care să îmi placă. Important este să aibă bun simţ, o minte deschisă şi un aspect plăcut. Nu am pretenţii prea mari, important este să ştie cum să construiască o relaţie frumoasă.
Un mesaj pentru Dan Bittman, mentorul tău?
Dragul meu Dan Bittman, îţi multumesc pentru tot ce am învăţat de la tine pe parcursul celor aproape trei luni de X Factor. Îţi mulţumesc pentru toate sfaturile despre Berbeci , şi pentru că ai fost un adevărat mentor de la început până la sfârşit. Te-ai implicat cel mai mult şi ai pus cel mai mult suflet! Thank you, daddy!
O urare pentru cititorii Libertatea.ro, acum de Sărbători?
Vă urez tuturor un An Nou pliiiiin de fericire şi de realizări, sper că Moşul v-a adus ce vă doreaţi şi dacă nu, sper să vă aducă Noul An! Vă doresc multă sănătate şi să fiţi iubiţi! Pupăcioasa şefă de la X Factor vă puuuuupă şi vă mulţumeşte pentru susţinere celor care au urmărit, au votat şi au fost alături de mine ! Huuuugs

Comentarii