Mergi direct la conținut »
Carmen Tănase a avut parte de cea mai neplăcută experiență. "Șoc, am căzut pe jos"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Carmen Tănase a avut parte de cea mai neplăcută experiență. "Șoc, am căzut pe jos"

Carmen Tănase a avut parte de cea mai neplăcută experiență. „Șoc, am căzut pe jos”

Actrița Carmen Tănase este o mare iubitoae de animale. Vedeta a povestit despre o experiență cumplită pe care a trăit-o în momentul în care a văzut cum erau sacrificați mieii de Paște.

De Dana Aramă,

Carmen Tănase, care și-a amânat zilele trecute spectacolul pe care îl avea la Craiova, a făcut mărturisiri șocante la emisiunea „Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Carmen Tănase, care a afirmat că a fost chinuită în școală, a asistat la o scenă în care erau sacrificați miei, experiență care i-a provocat o adevărată traumă.

„Am fost cu soţul meu în piaţă şi am nimerit într-un loc unde se vindeau miei şi iezi şi se tăiau pe loc. Când am nimerit în chestia aia, am avut efectiv şoc, am căzut pe jos. Era o femeie care ţinea doi iezi cu picioarele în jos, cum se ţin găinile, erau mici.

Bărbatul meu m-a luat de acolo repede, că şi-a dat seama în ce m-a băgat, iar eu rămăsesem cu privirea aţintita spre femeia aia. Am intrat în maşină, aveam un plâns isteric”, a declarat Carmen Tănase.

Actrița a transmis și un mesaj prin care îi îndeamnă pe oameni să nu mai mănânce miei.

“Nu mai mâncaţi miel!”, a spus răspicat vedeta.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Close
Închide
  Close