UPDATE 3 noiembrie: Discuția cu experții se pare că l-a făcut pe Georges să ia o decize. Acesta a renunțat la plecarea sa pe mare și a hotărât să rămână alături de Cristina, mai ales că relația lor este la început.

Acesta a mers la apartamentul în care a locuit până acum cu Cristina și surprins-o exact în momentul în care își strângea lucrurile, pentru a se muta.

UPDATE 27 octombrie: Ediția de marți seara a fost una cu multe surprize. Una dintre ele a fost plecarea lui Georges pentru două luni, pe mare, după ce a primit o ofertă de muncă. Din păcate, acesta s-a despărțit de Cristina, care nu se aștepta ca soțul ei să accepte ideea de a pleca de lângă ea.

„Aș zice că sunt ok, dar nu sunt. Nu mă încântă situația. Cumva, am sperat că o să găsim o soluție. Sincer, am tot sperat că o să se răzgândească, că o să se mai gândească la decizia pe care o ia. Vrei susținere din partea mea? Ce susținere să-ți dau? Să-ți zic: du-te și fă-o?

Nu înțeleg motivele pentru care el are nevoie de experiența asta. Focusul tuturor ar trebui să fie pe carieră, dar de ce te-ai mai implicat în toată treaba asta? Acum mi se pare că ai tăiat-o. Și te aștepți să te susțin și să nu fiu ofensată!”, a spus Cristina la Pro TV.

Unul dintre intelectualii lui Băsescu a ajuns în conferințele AUR
Recomandări
Unul dintre intelectualii lui Băsescu a ajuns în conferințele AUR

UPDATE 26 octombrie: Căsătoria poate fi de mai multe feluri, pentru Cristina și Georges pare a fi de scurtă durată. Astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție „Căsătoriți pe nevăzute”, cei doi vor primi vestea că sunt nevoiți să stea departe unul de celălalt. Cauza? O nouă propunere de muncă pentru George, care pare că o să-l țină pentru o perioadă departe de casă.

„Căsătoriți pe nevăzute”, la PRO TV. Georges a decis! A anulat plecarea și rămâne alături de Cristina

 „Începusem să ne obișnuim unul cu celălalt și mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta, să avem toată perioada asta pentru a vedea evoluția”, va spune Cristina. Tensiunile între cei doi vor ajunge la cote foarte ridicate după ce Georges va lua decizia de a pleca pe vas, fără să se mai gândească deloc la experimentul în care a intrat, dar nici dacă îi va răni în vreun fel sentimentele soției lui.

UPDATE 7 octombrie: Experții au găsit încă două persoane care par a fi compatibile: Mihai și Andra. Ea nu a avut parte de o relație în adevăratul sens al cuvântului și își dorește foarte mult să trăiască o dragoste adevărată. De cealaltă parte, Mihai își dorește o relație serioasă. Poveștile lor sunt similare, amândoi având părinții plecați în străinătate, la muncă.

Cel mai bine plătiți rectori și decani din UMF-uri care sunt și medici polivalenți. Cine este cel care primește 10 salarii din 10 funcții
Recomandări
Cel mai bine plătiți rectori și decani din UMF-uri care sunt și medici polivalenți. Cine este cel care primește 10 salarii din 10 funcții
„Căsătoriți pe nevăzute”, la PRO TV. Georges a decis! A anulat plecarea și rămâne alături de Cristina

UPDATE 6 octombrie: Tensiunea a atins cote maxime în ediția de marți seara. Dana are 32 de ani și este inginer în industria textilă, cu o mare pasiune pentru fitness. Viitorul ei soț, Adrian, are 42 de ani și face, de asemenea, mult sport.

Prima dată când s-au văzut cei doi s-au arătat încântați de alegerea experților.

Adrian: Nu e ceea ce te așteptai?

Dana: Ba da, eu am cerut să fie blond cu ochii albaștri.

 „Mă bucur, dar mi-e teamă de diferența asta de vârstă. Nu știu neapărat ce simt, sunt confuză, sunt debusolată. M-am panicat foarte tare. Am o problemă cu vârsta. Mă gândeam dacă nu ar fi acesta un motiv de despărțire”, a spus Dana, imediat după ce a semnat actele.

UPDATE 15 septembrie: Deși trebuia să fie evenimentul perfect, în care s-au investit multe emoții și nopți nedormite, căsătoria lui Georges cu Cristina nu a fost lipsită de răutăți. Părinții miresei au comentat aspectul viitorului lor ginere.

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții care vor să-și aleagă medicul specialist. Asigurare suplimentară pentru tratament dentar
Recomandări
Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții care vor să-și aleagă medicul specialist. Asigurare suplimentară pentru tratament dentar

UPDATE 7 septembrie: Show-ul „Căsătoriți pe nevăzute” începe astăzi, de la ora 21.30, la PRO TV. Un studiu în care 4 experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică formează cupluri din oameni complet străini, cu scopul de a afla dacă știința poate descoperi adevărata dragoste.

Cine este prima concurentă care vrea să își întâlnească alesul

Ambițioasă, optimistă, Andreea, 32 de ani, este determinată să-și întâlnească alesul pe baza științei. Spune că are nevoie de un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze, dar că mereu a fost atrasă de băieți care nu-i ofereau suportul de care avea nevoie, dezvolta relații toxice și ajungea să fie respinsă sau înșelată.

„Căsătoriți pe nevăzute”, la PRO TV. Georges a decis! A anulat plecarea și rămâne alături de Cristina

Crede că relația rece pe care a avut-o cu tatăl ei după divorțul părinților i-a cauzat anumite comportamente și tipare nesănătoase, care de cele mai multe ori se transpuneau în relațiile ei.

În această seară, cei patru experți vor încerca să găsească bărbatul cu cea mai mare compatibilitate pentru Andreea și să formeze primul cuplu care se va întâlni la Starea Civilă și va decide dacă va spune „DA!” în cea mai palpitantă experiență a vieții.

UPDATE 26 AUGUST: „Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt cei patru experți cu ajutorul cărora participanții vor fi „potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă.

Cel mai urmărit experiment social al momentului începe marți, 7 septembrie, de la ora 21.30.

„Căsătoriți pe nevăzute”, la PRO TV. Georges a decis! A anulat plecarea și rămâne alături de Cristina

Un nou show de televiziune va începe curând la PRO TV. Este vorba despre „Căsătoriți pe nevăzute”, un format de televiziune în care oamenii își pot găsi perechea.

Când va fi difuzat „Căsătoriți pe nevăzute”

Show-ul „Căsătoriți pe nevăzute” va fi difuzat din toamna aceasta la PRO TV. Pentru moment, reprezentanții televiziunii nu au transmis data exactă când emisiunea va apărea pe post.

Noul format se va duela, probabil, cu show-urile matrimoniale de la celelalte posturi de televiziune, este vorba de „Mireasa”, de la Antena 1, și „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Cum se desfășoară show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”

„Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea.

Acesta e un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită. După ce au încercat totul în trecut, experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi „potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Din Danemarca până-n Israel, din SUA până-n Africa de Sud și alte 20 de țări, show-ul investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de știință.

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă. În acest show concurenții experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință, iar telespectatorii primesc informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul-pereche.

Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Cine sunt jurații de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Cei patru jurați ai show-ului „Căsătoriți pe nevăzute” sunt: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relații și Victor Toriani – psihoterapeut.

Oana Nicolau este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, soție și mama a trei băieți.

Formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste, dar și să înțeleagă cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu, să-i sprijine și să-i ghideze să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

Casatotiri pe nevazute - Oana Nicolau

Mircea Iliescu este doctor în genetică și evoluție umană (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). În prezent, predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge.

Casatoriti pe nevazute - Mircea Iliescu - doctor in genetica

Taher Sonu e psiholog, expert în relații și autorul celei mai citite cărți de seducție din România, de peste 10 ani. Acesta îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.

Casatoriti pe nevazute - Taher Sonu

Victor Toriani este psihoterapeut și psiholog clinician, fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani, iar în ultimii ani a proiectat și construit programe psihologice care sprijină atât companiile, cât și persoanele fizice în eforturile lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viața personală și cea profesională.

Casatoriti pe nevazute - Victor Toriani

Cine sunt concurenții „Căsătoriți pe nevăzute”

Cei care își doresc să participe trebuie să aibă peste 18 ani. Înscrierile se pot face pe inscrierishow.protv.ro sau la telefon 0751.121.806.

La înscrierea online, dar și la cea telefonică este nevoie de o serie de date personale: numele, prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon.

De asemenea, trebuie să precizezi unde locuiești, ce ocupație ai, de cât timp ești singur/ă, dacă ai mai fost căsătorit/ă, dacă ai copii. Totodată, la înscrierea de la „Căsătoriți pe nevăzute” trebuie să transmiți contul tău de Facebook și Instagram și să trimiți două poze cu tine, una tip portret, iar alta cu întregul corp.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Șocant ce-i spunea Gigi Becali Anamariei Prodan, despre Reghecampf. Impresara nu s-a mai abținut și a spus tot: "Nu voiam să cred așa ceva"
GSP.RO
Șocant ce-i spunea Gigi Becali Anamariei Prodan, despre Reghecampf. Impresara nu s-a mai abținut și a spus tot: "Nu voiam să cred așa ceva"
FOTO! Loredana, FILMATĂ când se SĂRUTA cu un ALT BĂRBAT! Imaginile bombă ale momentului
Playtech.ro
FOTO! Loredana, FILMATĂ când se SĂRUTA cu un ALT BĂRBAT! Imaginile bombă ale momentului
Oxi rupe tăcerea despre Antena 1 și Chefi la Cuțite! Imaginile din finală, care nu s-au difuzat la TV: 'Am rămas mască! La montaj...'
Viva.ro
Oxi rupe tăcerea despre Antena 1 și Chefi la Cuțite! Imaginile din finală, care nu s-au difuzat la TV: 'Am rămas mască! La montaj...'
Groază pe șosea, în Vâlcea. Un băiat de 16 ani a murit, iar prietenii lui, de 13 și 14 ani, sunt în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp
Observatornews.ro
Groază pe șosea, în Vâlcea. Un băiat de 16 ani a murit, iar prietenii lui, de 13 și 14 ani, sunt în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp
O bătrână de 82 de ani fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi. Care era prejudiciul
Știrileprotv.ro
O bătrână de 82 de ani fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi. Care era prejudiciul
Panică totală după ce doi părinți au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Descoperirea i-a îngrozit
FANATIK.RO
Panică totală după ce doi părinți au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Descoperirea i-a îngrozit
Îndrăgita prezentatoare TV a fost agresată sexual în scara blocului! Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Orangesport.ro
Îndrăgita prezentatoare TV a fost agresată sexual în scara blocului! Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Horoscop 5 decembrie 2022. Leii au ocazia să stabilească ce e bun pentru ei, din planurile care se derulează acum la muncă sau în familie
HOROSCOP
Horoscop 5 decembrie 2022. Leii au ocazia să stabilească ce e bun pentru ei, din planurile care se derulează acum la muncă sau în familie
Povestea lui Pavel Traian, din Cluj: a primit tratamentul care l-a scăpat de dureri la 6 ani de la diagnostic
PUBLICITATE
Povestea lui Pavel Traian, din Cluj: a primit tratamentul care l-a scăpat de dureri la 6 ani de la diagnostic