Mergi direct la conținut »
Cât a cheltuit Ruby pentru casa ei. "Pot să spun că am dat toată munca mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât a cheltuit Ruby pentru casa ei. "Pot să spun că am dat toată munca mea"

Cât a cheltuit Ruby pentru casa ei. „Pot să spun că am dat toată munca mea”

Ruby a dezvăluit cât de mult a costat-o casa nouă în care s-a mutat. Artista a investit foarte mulți bani locuința respectivă.

De Dana Aramă,

Cântăreața a oferit detalii despre casa ei, explicând că investiția a fost de aproximativ 300.000 de euro.

„Mai am de lucru la casă, aştept să vină canapeaua şi blatul de bucătărie şi să-mi prăjesc prima porţie de cartofi prăjiţi în bucătăria mea. Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea.

Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex.

Locuiesc cu iubitul meu dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi după ce pun balustradă la balcon. Mamaia este deocamdată la Constanţa unde are grijă de un frăţior mai mic de patru ani de la tatăl meu”, a declarat Ruby pentru click.ro.


Citește și:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

Close
Închide
  Close