Mergi direct la conținut »
Ruby se mută în casă nouă. „Mai am încă o săptămână până când îmi voi îndeplini visul 100 %”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ruby se mută în casă nouă. „Mai am încă o săptămână până când îmi voi îndeplini visul 100 %”

Ruby se mută în casă nouă. „Mai am încă o săptămână până când îmi voi îndeplini visul 100 %”

Ruby și iubitul ei se vor muta în sfârșit în casa lor, Cu cei doi vor locui și bunica artistei, în vârstă de 80 de ani. Vedeta a povestit cum arată penthouse-ul și cum a amenajat camerele.

„Mai am încă o săptămână până când îmi voi îndeplini visul 100 %. Casa mea e pe trei nivele, nu foarte mari, dar drăguțe”, a spus Ruby, la Răi Da’ Buni.

Ruby are o oglindă de pe tavanul din dormitorul. „A fost dorința mea, am văzut o poză pe Instagram cu oglinda pe tavan și am vrut și eu să-mi fac selfieuri. Dacă s-ar pune acum în genunchi aș vrea să vină cu un mare inel și cu o maimuță. Nu mă lasă să îmi iau maimuță. I-am făcut dormitor copilului, dar momentan stă mamaie în el care se co mportă ca un copil la 80 de ani. Sus e camera de joacă a lui Robert pentru că Robert nu are toți boii la bicicletă, e un copil ca și mine și are nevoie de un spațiu dedicat pentru asta”, a mai spus Ruby,  la Răi Da Buni. Ruby și iubitul ei au participat împreună la Asia Express.

Citește și

În numele copiilor! Mamele care au născut la Spitalul Ilfov depun plângere la poliție împotriva falsului ginecolog! Un articol emoționant de Alexandra Nistoroiu

 

Close
Închide
  Close