Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu a împlinit 51 de ani. Ce mesaje i-au transmis prietenii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu a împlinit 51 de ani. Ce mesaje i-au transmis prietenii

Cătălin Botezatu a împlinit 51 de ani. Ce mesaje i-au transmis prietenii

Cătălin Botezatu a împlinit 51 de ani, pe 3 decembrie, iar fanii i-au urat la mulți ani, încă de la primele ore ale dimineții. Este unul dintre cei mai iubiți designeri români și cunoscut în toată lumea.

De Livia Lixandru,

„Ştiu să mă îmbrac şi să arat impecabil datorită ţie. Aş vrea să te iubeşti mai mult pe tine! La mulţi ani! Te iubesc CB”, i-a urat o bună prietenă de a sa pe o reţea de socializare.

Cătălin Botezatu își aniversează cei 51 de ani alături de cei mai buni prieteni

De asemenea, Roxana Vancea a postat şi ea o fotografie alături de celebrul creator de modă, urându-i „La mulţi ani!”. „La mulţi ani, Cătălin Botezatu! Multă sănătate, fericire şi succes în tot ceea ce faci”, i-au spus prietenii virtuali.

Născut în 1966, în Alexandria, Cătălin Botezatu, a cărui mătușă a murit recent, și-a început drumul în acestă profesie în 1984, la Casa de modă Venus, selecționat de decana în domeniul amintit Zina Dumitrescu. Pe lângă Cătălin Botezatu, cea cunoscută drept Mama Zina, le-a format și făcut populare pe Bianca Brad, Tania Budi, Romanița Iovan ori Dana Săvuică. În perioada când ilustra accesoriile vestimentare prin panouri publicitare în magazinele de confecții din toată țara, Cătălin Botezatu a obținut, tot în 1985, la Frankfurt, Republica Federala Germania pe atunci, titlul de cel mai bun manechin din Europa.

Citește și

EXCLUSIV VIDEO | Interviu la Varșovia cu primul antrenor al lui Lewandowski: ”Fără mine, Bobek poate nu exista!”

Close
Închide
  Close