Cătălin Măruță împlinește pe 27 ianuarie vârsta de 35 de ani. Colegii din echipa de la Happy Hour, dar și o parte dintre invitații pe care i-a avut de-a lungul timpului la emisiune i-au pregătit surprize care mai de care mai interesante. De departe cea mai inedită a fost cea pregătită de fostul concurent de la MasterChef, Sissoko.
Acesta i-a adus un preparat, pe cât de arătos, pe atât de gustos. Măruță a mâncat cu poftă, crezând că are de-a face doar cu un simplu copan de pui cu protocale caralemlizate. Însă Sissoko a deconsiprat și ingredientul secret și principal al mâncării sale: procușor de guineea.
Originar din America de Sud, porcușoryl de Guineea (Cavia porcellus) este un animal care a fost folosit până în secolul XX ca animal pentru examene sau teste de laborator. El face parte din familia Caviidae și probabil este înrudit cu „Cavia tschudii”. În Europa și Asia este ținut frecvent ca animal de casă. În America de Sud, a fost domesticit între 5000-2000 î.Hr. În Europa a fost importat ca animal de casă prin secolul XVI, iar din Europa a fost dus de om în America de Nord. Specia din America de Sud este mai mare decât cel european și nord american, făcând parte și din alimentarția oamenilor. Până în secolul XX a fost consumat și în Europa.