Mergi direct la conținut »
Cătălin Moroșanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Cum se înțeleg de fapt cei doi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Moroșanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Cum se înțeleg de fapt cei doi

Cătălin Moroșanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Cum se înțeleg de fapt cei doi

Cătălin Moroșanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Experiența de pe teritoriul asiatic a fost un test pentru toate echipele care au acceptat provocarea celui mai dur reality show, care va avea premiera luni, 12 februarie, de la 20.00, la Antena 1.

De Livia Lixandru,

Deși pentru unii dintre ei despărțirea de familie a fost foarte grea, căci filmările au durat nici mai mult, nici mai puțin de 5 săptămâni, Cătălin Moroșanu a avut ocazia să participe în acest concurs alături de fratele său, cu care are o relație extrem de specială.

Claudiu, fratele mai mic al luptătorului, a fost coechipierul perfect într-o cursă a rezistenței fizice și psihice. Cei doi mărturisesc că atât reușitele, cât și greutățile acestui show nu au făcut decât să îi apropie și mai mult: ,,Gândiți-vă că nu am mai stat cu fratele meu din clasa a 7 a și după atâția ani tot la fel de bine ne înțelegem! Am făcut o echipă extraordinară și ne-am completat unul pe celălalt.”. Mai mult, declară că nu ar fi concurat în acest show alături de un alt coechipier, iar competiția le-a arătat că până și în cele mai dificile momente se pot baza necondiționat unul pe celălalt: ,, Am realizat cât de bine mă înțeleg cu fratele meu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună în această aventură. Știu că toată viața o să fim unul lângă altul, o să ne iubim și o ne purtăm de grijă!”.

Cătălin Moroșanu declară că experiența ,,Asia Express” a fost deosebit de frumoasă, deși l-a provocat constant să își depășească limitele în condiții de stres: ,,Pentru mine, acest show a fost o adevărată aventură! Nu am văzut Asia din perspectiva unui turist, ci a unui localnic care trăiește și muncește acolo! Dar am trăit și momente grele..ajunși în Laos, nu găseam un loc unde să dormim și eram disperați…extrem de obosiți.”, a declarat luptătorul.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV / Am fost în hotelul de lux din Dubai, unde stau Jennifer Lopez și de Niro. O cameră costă 20.000 de euro pe noapte!

VIDEO EXCLUSIV / Alessandra Stoicescu dezvăluie secretele căsniciei ei. Nu gătește, dar știe cum să-și răsfețe soțul!

 

Close
Închide
  Close