Sâmbătă, 06 aprilie 2019, 10:58

Astfel că,  săptămâna viitoare, concurenţii din ”Ferma” vor mai avea o surpriză. Cătălin Zmărăndescu în vârstă de 46 de ani,  fost bodyguard şi practicant de arte marţiale şi diverse alte sporturi, precum box sau kick-boxing, se alătură echipei de fermieri. Cel mai surprins dintre toți va fi Cătălin Moroșanu, iar expresia feței este dovada clară că sportivul a avut parte de un șoc.

Cu o statură impunătoare, o înălţime de 1,85 metri, Zmărăndescu se bucură de o mare notorietate în rândul sportivilor din România şi, cu siguranţă, se va impune şi în căsuţa din Văliug, judeţul Caraş-Severin, acolo unde se filmează emisiunea.

Răsturnare de situație la Ferma, în ediția de miercuri seara, 3 aprilie. Marți, sora Claudiei Pavel, Paula, a intrat în competiţie pentru a o răzbuna pe artistă, care a avut numeroase conflicte cu Brigitte Năstase, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Paula a fost eliminată după doar o noapte petrecută la fermă, după ce a încălcat grav regulamentul. Cât timp a stat în Fermă, bruneta a lansat o serie de acuzaţii foarte grave, lăsând să se înțeleagă că Brigitte ar fi otrăvit-o cu picături de ochi pe sora sa, care a început să acuze stări de rău imediat ce a ajuns în Bucureşti.

Citește și

Mihai Pleșu a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care e acuzat de trafic de droguri