Mergi direct la conținut »
Cătălin Zmărăndescu intră la „Ferma – Un nou început”. Reacția neașteptată a lui Cătălin Moroșanu
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cătălin Zmărăndescu intră la „Ferma – Un nou început”. Reacția neașteptată a lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Zmărăndescu intră la „Ferma – Un nou început”. Reacția neașteptată a lui Cătălin Moroșanu

 Surprizele se țin lanț la „Ferma – Un nou început”. În curând, în reality-showul de la Pro TV, vor mai intra şi alţi concurenţi, printre care şi Cătălin Zmărăndescu, fost luptător K1 şi fost bodyguard al lui Gigi Becali.

Astfel că,  săptămâna viitoare, concurenţii din “Ferma” vor mai avea o surpriză. Cătălin Zmărăndescu în vârstă de 46 de ani,  fost bodyguard şi practicant de arte marţiale şi diverse alte sporturi, precum box sau kick-boxing, se alătură echipei de fermieri. Cel mai surprins dintre toți va fi Cătălin Moroșanu, iar expresia feței este dovada clară că sportivul a avut parte de un șoc.

Cu o statură impunătoare, o înălţime de 1,85 metri, Zmărăndescu se bucură de o mare notorietate în rândul sportivilor din România şi, cu siguranţă, se va impune şi în căsuţa din Văliug, judeţul Caraş-Severin, acolo unde se filmează emisiunea.

Răsturnare de situație la Ferma, în ediția de miercuri seara, 3 aprilie. Marți, sora Claudiei Pavel, Paula, a intrat în competiţie pentru a o răzbuna pe artistă, care a avut numeroase conflicte cu Brigitte Năstase, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Paula a fost eliminată după doar o noapte petrecută la fermă, după ce a încălcat grav regulamentul. Cât timp a stat în Fermă, bruneta a lansat o serie de acuzaţii foarte grave, lăsând să se înțeleagă că Brigitte ar fi otrăvit-o cu picături de ochi pe sora sa, care a început să acuze stări de rău imediat ce a ajuns în Bucureşti.

Citește și

Mihai Pleșu a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care e acuzat de trafic de droguri

 

Close
Închide
  Close