Mergi direct la conținut »
Câte kilograme are de fapt Roxana Vancea. A pozat cântarul și a publicat imaginea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câte kilograme are de fapt Roxana Vancea. A pozat cântarul și a publicat imaginea

Câte kilograme are de fapt Roxana Vancea. A pozat cântarul și a publicat imaginea

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy apariții din sowbizz. Recent, bruneta a declarat că este dependentă de sală, iar pentru a avea un corp bine lucrat, aceasta își dedică mult timp sportului. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum, arată mai bine ca niciodată.

Roxana Vancea cântăreşte 48,3 kilograme. Vedeta a pozat cântarul şi a publicat imaginea pe pagina ei de socializare.

„Întotdeauna este loc de mai bine şi recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru aveam corpul obişnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare. M-am mai antrenat şi ştiu cât de repede vin rezultatele. Vreau să fiu mai definită, sa mi se vadă abdomenul mai proeminent şi să pun masă musculară la fesieri”, spunea Roxana Vancea recent.

Citește și

VIDEO/ Cronica unui dezastru anunțat. Colegul polițistului ucis la Burdujeni a avertizat-o pe Carmen Dan încă de acum doi ani: „Nu suntem antrenați, avem pistoale amărâte! Asta e realitatea din teren, doamna ministru!”

Close
Închide
  Close