Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Elena Merișoreanu înainte de operație. E un lucru care-i aduce noroc!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Elena Merișoreanu înainte de operație. E un lucru care-i aduce noroc!

Ce a făcut Elena Merișoreanu înainte de operație. E un lucru care-i aduce noroc!

Ce a făcut Elena Merișoreanu înainte de operație? A recurs la un obicei mai vechi de-al său, despre care spune că îi face prietenele fericite, iar ei îi aduce noroc.

De Ana Maria Păsat,

Cântăreața a suferit o intervenție chirugicală de urgență, zilele trecute, după ce corzile vocale i-au fost grav afectate.

Artista avea aceste probleme de mai mult timp, dar a tot amânat vizita la medic.

Înainte de intervenție, îndrăgita interpretă de muzică populară a recurs la un obicei vechi de-al său: s-a întâlnit cu prietenele și le-a dăruit din garderoba sa impresionantă ceea ce acestea și-au dorit.

Artista a mărturisit că-i merge foarte bine după ce dăruiește și de fiecare data când cineva i-a cerut ceva, vreun obiect vestimentar pentru vreo nuntă sau pur și simplu ceva ce a admirat la ea, nu a ezitat și i l-a făcut cadou.

Trebuie menționat că Elena Merișoreanu are o garderobă impresionantă, formată atât din haine de scenă și costume populare unice, foarte scumpe, cât și din haine moderne – nu neapărat de firmă, dar foarte frumoase.

La rându-i, cântăreața primește foarte multe cadouri, fie că este vorba de parfumuri, obiecte vestimentare sau bijuterii.

Problemele medicale nu au ocolit-o

Pe lângă recenta intervenție chirugicală la corzile vocale, Elena Merișoreanu a avut și alte probleme de sănătate. Ea s-a operat de de trei ori la același picior, ultima oară după ce și-a rupt ligamentele într-un accident stupid, la aerobic. A mai fost supusă și unei intervenții chirugicale la ochiul drept, pentru schimbarea cristalinului, ca să nu fie nevoită să poarte ochelari. De asemenea, artista are probleme cu spatele, din cauza unei coaste fisurate. Cu toate acestea, este cât se poate de activă!


VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. “Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”

Close
Închide
  Close