De Dana Aramă,

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au împreună trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

De curând, fiul cel mare al fostului acționar de la clubul Dinamo, a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus.


Patrick Borcea, care a absolvit școala cu brio anul acesta, arată din ce în ce mai bine. Are un trup atletic, iar ținutele vine perfect pe el.

Într-o recentă fotografie pe care mama sa, Mihaela Borcea, a făcut-o publică, patrick apare îmbrăcat la costum și arată fără reproș cu noua siluetă și pus la patru ace.

La începutul acestei luni, Patrick Borcea și-a aniversat ziua de naștere, iar mama sa i-a transmis un mesaj plin de cuvinte emoționante.

„Cu ocazia acestei zile în care mai adaugi un trandafir în buchetul vieții, îți urez să ai parte de tot ce îți dorești în viață: dragoste, bucurii, gânduri senine, lumină în suflet, speranță într-un viitor mai bun. Îți doresc din focul iubirii – IUBIRE, din vârtejul vieții – FERICIRE, din avuția omului – DEMNITATE, din comoara lumii – SĂNĂTATE. La Multi Ani, puiul meu drag Patrick!!!”, este urarea pe care Mihaela Borcea i-a făcut-o băiatului ei cel mare.


Citește și: VIDEO | De „Moş Nicolae”, preotul Tănase a pus masa pentru un sat întreg


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare